Logitechilta valikoima Mac-tietokoneille suunniteltuja oheislaitteita

Lisää Mac-tyyliä pöydälle.

28.09.2022

Apple Mac -tietokoneiden muotokieli, värit ja oma käyttöliittymä puhuttelevat käyttäjäkuntaansa erottuvan tyylinsä ansiosta. Logitechin kehittämä Designed for Mac -tuoteperhe kunnioittaa Mac-tietokoneille ominaista tyyliä laajentamalla sen muotoilua ja suunnitteluratkaisuja myös näppäimistöihin ja hiiriin.

Uuden oheislaitevalikoiman lippulaivatuotteet ovat Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistö ja Logitech MX Master 3S for Mac -hiiri. Lisäksi julkaistiin Logitech Lift for Mac -hiiri ja Logitech K380 Bluetooth Keyboard for Mac -näppäimistö.

Logitechin ensimmäinen Mac-tietokoneille räätälöity mekaaninen Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistö tulee saataville Mac-tyyliä henkivästi tähtiharmaana ja vaaleanharmaana. Näppäimistöasettelussa on kaikki Mac-tietokoneille välttämättömät toiminnot ja mahdollisuus räätälöidä erilaisia pikakomentoja omiin tarpeisiin Logi Options+ -ohjelmistolla. Logitech MX Mechanical Mini for Mac hyödyntää hiljaisia ja matalaprofiilisia Tactile Quiet -kytkimiä. Älykkään taustavalaistuksen ansiosta näppäinten valaistus mukautuu ympäristön valaistuksen mukaan. Näppäimistöön voidaan liittää yhtäaikaisesti kolme eri macOS-, iPadOS- ja iOS-laitetta. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa Easy-Switch-kytkimellä. Näppäimistö voidaan ladata helposti USB-C-kaapelilla.

Ikoninen Logitech MX Master 3S for Mac -hiiri on tuotu vaativaan Mac-käyttöön avaruudenharmaana ja vaaleanharmaana. Hiiren muotoilussa on mukana uusia tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten huippunopea elektromagneettinen MagSpeed-vieritysrulla. Se kykenee sekunnissa 1 000 rivin vieritysnopeuteen, jonka ansiosta isojakin tiedostoja on nopea käydä läpi. Hiiren tarkkuutta voidaan säätää 8 000 pisteen tuumatarkkuuteen ja liikeanturi toimii myös lasipinnalla. Hiiressä on myös hiljaiset Quiet Clicks -kytkimet sekä mahdollisuus ladata hiiren akku USB-C-liitännällä. Hiiri voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri macOS- ja iPadOS-laitteeseen. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa Easy-Switch-kytkimellä.

Pystymallinen Logitech Lift for Mac -ergohiiri antaa käden levätä rennossa 57 asteen käyttökulmassa, mikä vastaa kättelyasentoa. Näin hiiren käyttö rasittaa rannetta äärimmäisen vähän käytettävyyden kuitenkaan kärsimättä. Hiiressä on myös kätevä vieritysrulla ja peukalopainikkeet. Hiiri sopii erityisesti pienille ja keskikokoisille käsille. Se on myös täydellinen kumppani Logitech MX Keys Mini for Mac -näppäimistölle.

Logitech K380 for Mac on moderni ja minimalistinen näppäimistö pyöreillä näppäimillä. Sen tyyli muistuttaa kannettavan tietokoneen matalaprofiilista rakennetta. Näppäimistö asettuu täydellisesti Apple-ympäristöön ja on saatavana pastellisävyisenä Blueberry-mallina. Näppäimistö tarjoaa hyvän ja hiljaisen kirjoitustuntuman niin kotona kuin matkoillakin. Näppäimistö voidaan liittää useampaan eri Mac-tietokoneeseen yhtäaikaisesti ja vaihto laitteesta toiseen tapahtuu nopealla Easy-Switch-kytkimellä.

Logitech-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee Designed for Mac -tuotteissa mallin ja värin mukaan. Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistössä kierrätysmuovin osuudet ovat 47 prosenttia avaruudenharmaassa ja 36 prosenttia vaaleanharmaassa mallissa. Logitech MX Master 3S -hiirissä vastaavat osuudet kierrätysmuovista ovat 27 ja 22 prosenttia. Logitech Lift for Mac -hiiren muoviosista peräti 54 prosenttia on kierrätysmuovia. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Logitech MX Mechanical Mini for Mac, Logitech MX Master 3S, Logitech Lift for Mac ja Logitech K380 for Mac tulevat myyntiin 159, 129, 79 ja 65 euron kuluttajahinnoin.

Lisää luettavaa