Logitechilta uusia laitteita niin työskentelyyn kuin pelaamiseen

Uusia työkaluja hybridityöskentelyyn.

15.09.2022

Logitech tuo markkinoille uusia työskentelyyn, mutta myös pelikäyttöön soveltuvia lisälaitteita.

Logitech Brio 500 -webkamera kuvaa 1080p-tarkkuudella 30 kuvan sekuntinopeudella tai 720p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Se toimii hieman hämäremmissäkin olosuhteissa. Huolen siitä pitää kuvanlaatua tasapainoittava RightLight 4 -tekniikka. Kameralla voi ottaa myös kuvia neljän megapikselin tarkkuudella.

Kehittyneen kamerajalustan ja automaattisesti tarkentavan kamerajärjestelmän ansiosta kameran kuvauskohteita voidaan vaihtaa kesken videoyhteyden. Lisäksi sen RightSight-teknologia osaa automaattisesti rajata käyttäjän kuvaan myös tämän liikkuessa. Ja mikäli kameran edessä on useampia henkilöitä 90 asteen kuvakulma mahduttaa heidät kaikki kuvaan. Kamera osaa myös automaattisesti kääntää esitettävät kuvat katsojalle oikeinpäin.

Webkameran lisäksi Logitechilta tulee myös uudet kuulokkeet.

Uudet langattomat Logitech Zone Vibe 100– ja 125 -kuulokkeet toistavat ääntä 40 millimetristen elementtien kautta. Noin 184-grammaiset luurit on päällystetty pehmeällä kankaalla ja muistivaahdolla.

Zone Vibe 100 -kuulokkeet toimivat Bluetooth-yhteydellä. Zone Vibe 125 -kuulokkeiden mukana tulee lisäksi USB-A-dongle sellaisia tietokoneita varten joissa ei ole Bluetoothia.

Kuulokkeiden ääntä voidaan säätää Logi Tune -ohjelmistolla. Mikrofoni mykistyy kääntämällä se pystyasentoon. Yhdellä latauksella luureille luvataan 18 tunnin käyttöaika.

Sekä webkamera että kuulokkeet saapuvat kolmena värivaihtoehtona: grafiitinmusta, luonnonvalkoinen ja roosa.

Logitech Brio 500 (139 €), Logitech Zone Vibe 100 (119 €) ja Logitech Zone Vibe 125 (129 €) tulevat myyntiin syyskuun aikana.

Logitech suunnittelee tuotteet vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Brio 500 -webkamerassa kierrätysmuovin osuudet ovat 68 prosenttia grafiitinmustassa ja 54 prosenttia luonnonvalkoisessa ja roosassa mallissa. Zone Vibe -kuulokkeissa vähintään 25 prosenttia muoviosista on valmistettu kierrätysmuovista. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Lisää luettavaa