Logitechiltä uusi rattimalli markkinoille – ei sovellu ihan köyhille hintalappunsa takia

Ratteja tarjolla.

14.09.2023

Uusi versio Logitech G Pro -rattiohjaimesta on nyt saatavilla.

Logitech G Pro -rattiohjain on nyt saatavana kolmena eri versiona. Uusin on ainoastaan pc-tietokoneille sopiva malli. Viime syksynä julkaistut Playstation 4- ja Playstation 5 -yhteensopivat sekä Xbox One- ja Xbox Series X/S -yhteensopivat mallit ovat myös saatavilla. Konsoliyhteensopivat mallit ovat yhteensopivia myös pc-tietokoneiden kanssa.

Uusi versio tarjoaa enemmän joustavuutta ja räätälöintiä PC-pelaajille samalla säilyttäen tutut Direct Drive -suoravetomoottorin ja Trueforce-voimapalautetekniikan. Paranneltu rattiohjain on suunniteltu ammattilaistason suorituksia varten ja se tarjoaa mukaansatempaavan kilpakokemuksen uskomattomalla tehollaan ja uudenlaisella ajotuntumallaan.

Logitech G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet tuovat ajosimulaatioita ajaville kilpakuljettajille ja muille harrastuksensa vakavasti ottaville virtuaalikuljettajille korkeatasoiset ja monipuoliset ohjausvälineet. Rattiohjain ja polkimet on suunniteltu yhdessä ammattilaistason simulaatiokuljettajien kanssa ja kehitetty vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa.

Ihan halvalla ratteja ei saa. Logitech PRO Racing DD11 Base PC ja Logitech PRO Racing GT D Rim PC tulevat myyntiin välittömästi 749 ja 299 euron kuluttajahinnoin. Aiemmat Logitech G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals ovat myynnissä 1 099 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Laatua rateista löytyy, mutta löytyy siis myös hintaa.

Uuden rattiohjaimen myyntiin tulo tapahtuu samaan aikaan #LOGIPLAYDAYS-kampanjan kanssa. Se järjestetään 13.-19.9.2023. Logi PLAY Days juhlii kaikkialla Euroopassa peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista. Logi PLAY Days -kampanja sisältää valikoiman pelituotteita kuulokkeista ja pelihiiristä uuteen kädessä pidettävään G CLOUD -pelikonsoliin ja Logitech G923 -rattiohjaimeen.

Myös NASCAR-ammattikuljettaja Bubba Wallace käyttää Logitech-rattiohjaimia harjoitellessaan virtuaalisesti ennen radalle saapumista. Hänen kokemuksensa ratista löydät alta.

Lisää luettavaa