Logitechilta uudet Smart Actions -pikatoiminnoilla varustetut MX-näppäimistöt ja -hiiret

Helpota työskentelyäsi.

31.05.2023

Sisällöntuottajilla, kirjoittajilla ja muilla luovan työn tekijöillä kuluu runsaasti aikaa rutiininomaisten ja toistuvien toimintojen tekemiseen. Logitech tuo tähän helpotusta uusilla Smart Actions -pikatoiminnoilla, jotka ovat osa MX-sarjan näppäimistöjen ja hiirien mukana tulevaa Logi Options+ -sovellusta. Näppäinten räätälöitävyys mahdollistaa toistuvien toimintojen automatisoinnin yhdellä painalluksella, mikä osaltaan tehostaa työntekoa ohjelmoitavien makrokomentojen tapaan.

Smart Actions -pikatoiminnot auttavat tehostamaan toistuvia toimintoja, joissa helpotus paitsi nopeuttaa myös ehkäisee tekemästä virheitä. Mukana olevat esimääritellyt ja mukautettavat pikatoiminnot tuovat helpotusta ja nopeutusta työskentelyyn. Pikatoimintoja voi myös tuoda ja viedä tietokoneesta toiseen, joten ne voi jakaa vaikkapa koko työyhteisön käyttöön.

Logitechin oheislaitteiden lippulaivamalleina tutuksi tulleet MX-sarjan näppäimistöt ja hiiret ovat tarjonneet alusta lähtien ergonomista muotoilua sekä huippuluokan ominaisuuksia ja hallittavuutta. Erityistä huomiota on kiinnitetty näiden oheislaitteiden käyttömukavuuteen. Painikkeet ovat käyttötuntumaltaan huolettoman kevyitä ja hiljaisia. Samalla kaikki keskeiset toiminnot ovat sormien ulottuvilla hyvää ergonomiaa unohtamatta.

MX-sarjan hiiret ja näppäimistöt on luotu ensisijaisesti paljon laitteita käyttävät ammattilaiset mielessä. Kun kirjoittamista, sisällöntuotantoa tai muuta luovaa työtä on paljon, työtä helpottavien työkalujen on oltava ensiluokkaisella tasolla ja tukea tuottavuutta. Logitech MX Keys S Combo -yhdistelmäpaketti, Logitech MX Keys S -näppäimistö ja Logitech MX Anywhere 3S -hiiri on luotu palvelemaan juuri näitä vaativia tarpeita silmällä pitäen.

Kehittynyt, langaton ja taustavalaistu matalaprofiilinen Logitech MX Keys S -näppäimistö tehostaa työskentelyä kevyellä ja tarkalla näppäintuntumallaan. Miellyttävä muotoilu ja hiljaiset kytkimet tekevät näppäimistöstä mukavan käyttää myös pitkissä työskentelyjaksoissa. Älykäs taustavalaistus säätää kirkkautta ympäröivän tilan mukaan. Lisäksi näppäimistö havaitsee lähestyvät kädet ja osaa käynnistää valaistuksen automaattisesti. Näppäimistössä on myös räätälöitävät toimintopainikkeet tärkeimmille pikatoiminnoille. Halutessaan asetuksia ja Smart Actions -pikatoimintoja voi muokata Logi Options+ -sovelluksella. Näppäimistön voi liittää langattomasti yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen Bluetooth Low Energy -tekniikalla tai mukana tulevalla Logitech Bolt -vastaanottimella. Näppäimistö on saatavana grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Nopeutta, tarkkuutta ja täydellistä hallittavuutta tarjoavassa Logitech MX Anywhere 3S -hiiressä on 8 000 DPI-arvon tarkkuuteen yltävä optinen anturi, jonka ansiosta hiiri toimii kaikenlaisilla pinnoilla, kuten esimerkiksi lasipöydillä. Hiiressä on kaksitoiminen MagSpeed-vieritysrulla, jota voidaan käyttää joko huippunopealla vierityksellä tai hitaammassa ja tarkassa portaallisessa tilassa. Hiiren lähes äänettömät kytkimet tekevät käytöstä mukavaa. Halutessaan hiiren asetuksia ja Smart Actions -pikatoimintoja voi muokata Logi Options+ -sovelluksella. Bluetooth Low Energy -tekniikalla toimiva langaton hiiri on saatavana roosanpunaisena, grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Logitech MX Keys S Combo -yhdistelmäpaketti sisältää sekä uuden Logitech MX Keys S -näppäimistön että palkitun ja suositun Logitech MX Master 3S -hiiren. Pakettiin sisältyy myös miellyttävä Logitech MX Palm Rest -rannetuki, mikä kohentaa käyttöergonomiaa ja takaa paremman kirjoitusasennon. Näppäimistön älykäs taustavalaistus, räätälöitävät ja hiljaiset painikkeet yhdistettynä huipputason hiireen on oivallinen yhdistelmä toimisto- ja kotikäyttöön. Hiiren huipputarkka optinen 8K-anturi toimii kaikenlaisilla alustoilla. Hiiressä on lisäksi äärimmäisen nopea vieritysrulla, jonka voi määrittää toimimaan vapaasti tai portaallisesti.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toimista löytyy osoitteesta www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Logitech MX Keys S (119 euroa), Logitech MX Anywhere 3S (99 euroa) ja Logitech MX Keys S Combo (219 euroa) ovat myynnissä nyt.

Katso alta kaikkien laitteiden esittelyvideot:Lisää luettavaa