Logitechilta uudet langattomat MX-työskentelyvälineet

Peli- ja työympäristö kohtaavat toisensa.

24.05.2022

Logitechin uudet työskentelyyn tarkoitetut MX Mechanical– ja MX Mechanical Mini -näppäimistöt sisältävät pelimaailmasta tutut mekaaniset kytkimet. Matalaprofiiliset näppikset on saatavilla quiet (hiljaisin), clicky (paras painallusvaste) ja linear (edellisten kompromissi) -vaihtoehdoilla.

Ympäristön mukaan toimiva älykäs taustavalaistus ja kahdella eri värillä sävytetyt näppäinhatut helpottavat työskentelyä. Kuudella eri asetuksella toimiva valaistus osaa aktivoitua ympäristön mukaan.

Logitechilta tulee myös uusi MX Master 3S -ergohiiri. Se on 90 prosenttia aiempaa MX Master 3 -hiirtä hiljaisempi ja sitä voi käyttää lähes millä tahansa alustalla. 8 000 DPI:n optinen anturi toimii esimerkiksi lasipöydällä. Hiiressä on myös MagSpeed-vieritystoiminto, joka kykenee tuhannen rivin sekuntinopeuteen. Vierityspainikkeessa on myös sivuttaissuuntainen vieritystoiminto.

Ladattavilla akuilla varustettuja laitteita pystyy räätälöimään mieleisekseen Logi Options+ -ohjelmistolla. Langattomasta yhteydestä vastaa Logi Bolt -vastaanotin.

Logitech MX Mechanical, Logitech MX Mechanical Mini ja Logitech MX Master 3S tulevat pian myyntiin 179, 159 ja 129 euron kuluttajahinnoin.

Logitech-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee tuotteissa mallin ja värin mukaan. MX Mechanical– ja MX Mechanical Mini -näppäimistöissä kierrätysmuovin osuudet ovat 45 ja 47 prosenttia. Lisäksi näppäimistöjen metalliosat on valmistettu alhaisen hiilipitoisuuden alumiinista ja valmistettu uusiutuvalla energialla. Myös MX Master 3S -hiiren muoviosat on valmistettu osin kierrätysmuovista, sillä grafiitinmustan mallin kohdalla osuus on 27 prosenttia ja vaaleanharmaan kohdalla 22 prosenttia. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Logitech MX Mechanical

Logitech MX Mechanical Mini

Logitech MX Master 3S

Lisää luettavaa