Logitechilta edulliset pelinäppäimet mekaanisilla kytkimillä

Metallirunko ja kaikki.

01.06.2022

Logitech G413 SE ja sen pienempi versio Logitech G413 TKL SE ovat pelinäppäimistöjä mekaanisilla kytkimillä. Musta seosmetallirunko ja valkoinen led-taustavalaistus tekevät tuotteista vaihtoehdon peliharrastajan ensimmäisiksi mekaanisiksi pelinäppäimistöiksi.

Molemmissa näppäimistöissä on mekaaniset tactile-kytkimet, joilla painallukset lähtevät napakasti samalla painallusvastetta antaen. PBT-näppäimet ovat viimeistelty äärimmäistä käyttöä, kulutusta ja lämpöä kestävällä materiaalilla.

Kummankin näppäimistön metallirunko on harjattua mustaa alumiini-magnesiumseosta, joka takaa kestävyyden ja minimalistisen ulkoasun. Näppäimistöt on viimeistelty valkoisella led-taustavalolla, joka luo suuren kontrastin mustan näppäimistön kanssa.

Näppäimistöt tukevat enintään kuuden eri näppäimen yhtäaikaista painamista.

Täysikokoisessa Logitech G413 SE -mallissa on kaikki tavallisen näppäimistön painikkeet sekä kaksitoista FN-toimintopainiketta esimerkiksi mediatoiston hallitsemiseen ja muihin pikakomentoihin. Lyhyempi Logitech G413 TKL SE sisältää muutoin kaikki samat painikkeet, mutta siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö. TKL-näppäimistö onkin vaihtoehto esimerkiksi LAN-pelitapahtumiin tai pienille pelipöydille jättäen enemmän tilaa hiirelle.

Logitech G413 SE ja Logitech G413 TKL SE ovat saatavilla 79,99 ja 69,99 euron kuluttajahinnoin.

Lisää luettavaa