Logitechilta ammattilaistason rattiohjain ja polkimet

Näillä kelpaa kaahailla.

22.09.2022

Logitech G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet on suunniteltu yhdessä ammattilaistason simulaatiokuljettajien kanssa ja kehitetty vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa.

Logitech PRO -rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee 11 newtonmetrin vääntövoimaan. Tämä tekniikka yhdessä Logitech G:n kehittämän TRUEFORCE-voimapalauteteknologian kanssa tekee ohjaimesta realistisen kaikenlaisiin ajopeleihin. Suoravetomoottorin ansiosta rattiohjain toistaa pelifysiikan ja -äänet äärimmäisen tarkasti suoraan kuljettajalle. Alhaisen viiveen takia peleistä välittyvä fysiikkapalaute saa ajosimulaation tuntumaan aidolta ajokokemukselta. Tämän ansiosta radan kunto, kuten töyssyt, kuopat ja moottorin tärinä, välittyvät rattiohjaimeen aidon tuntuisesti.

Rattiohjaimessa on myös räätälöitävä näyttö asetuksille. Sen avulla voidaan helposti hallita eri käyttötiloja, kuten viittä eri käyttäjäprofiilia. Näin rattiohjaimesta voidaan helposti valita tilanteeseen ja peliin sopiva profiili tarpeen mukaan. Nopea pöytäkiinnitys tekee käyttöönotosta ja varastoinnista helppoa.

Rattiohjaimen kumppanina toimivat Logitech PRO -polkimet tunnistavat painalluspaineen tarkasti, mikä tuo ohjaamiseen luonnollista hallittavuutta. Myös jokaista poljinosan kolmesta polkimesta voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisin asetuksin. Esimerkiksi kytkin- ja jarrupolkimien jäykkyyttä voidaan säätää vaihdettavin jousin. Kontaktiton painallusanturi tekee polkimista kestävät. Poljinosan viimeistelee polkimien sivuttaissuuntainen säädettävyys, jonka avulla niiden käyttöväli on säädettävissä käyttäjäkohtaisten mieltymysten mukaisesti.

Logitech G PRO -rattiohjain tulee saataville kahtena eri versiona, joita ovat PlayStation 4- ja PlayStation 5 -yhteensopiva sekä Xbox One- Ja Xbox Series X|S -yhteensopiva malli. Molemmat mallit ovat yhteensopivia PC-tietokoneiden kanssa. Logitech G PRO -poljinosa on suoraan yhteensopiva Windows 10/11 -tietokoneiden kanssa liitettynä tietokoneen USB-liitäntään sekä eri pelikonsolien kanssa ollessaan liitettynä Logitech G PRO -rattiohjaimeen.

Logitech G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals tulevat myyntiin välittömästi 1 099 ja 389 euron kuluttajahinnoin.

Lisää luettavaa