Logitech toi uusille iPad Air- ja iPad Pro -laitteille monikäyttöiset suojakuoret

Suojakuori + näppäimistö + ohjausalusta.

08.05.2024

Uusi Logitech Combo Touch yhdistää laadukkaan näppäimistön, ohjausalustan sekä iPadin ympäröivän suojakuoren toisiinsa. Suojakuori on valmistettu kestävistä materiaaleista, minkä lisäksi se on Logitechin ohuin ja kevyin suojakuori tähän mennessä.

Näppäimistön lyhyt ja hiljainen painallusvaste tekee kirjoittamisesta nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi näppäimistössä on iPadOS-pikanäppäimet, joilla voidaan hallita esimerkiksi mediatoistoa ja äänenvoimakkuutta. Yhdessä herkästi reagoivan ja suuren kosketusalustan kanssa näppäimistö tuo iPadille kannettavan tietokoneen kaltaista hallittavuutta ja monipuolisuutta. Kosketusalusta tukee myös monen sormen Multi-Touch-eleohjauksia, kuten pyyhkäisyjä, nipistyksiä ja tuplanäpäytyksiä eri sovelluksissa.

Logitech Combo Touch on muotoiltu iPadin mukaisesti, mikä takaa täydellisen istuvuuden liittimiä, kaiuttimia tai kameran linssejä peittämättä. Kuori suojaa laitteen etu- ja takapuolta sekä kulmia naarmuilta ja kolhuilta. Se myös kääntyy luku- ja kirjoituskäyttöä tukevaksi alustaksi. Kangaspinnoite kruunaa kestävän kokonaisuuden. Suojakuori saa virtansa suoraan iPadin Smart Connector -liittimestä, joten erillisiä paristoja tai laitteiden toisiinsa parittamista ei tarvita.

Logitech Combo Touch tulee saataville iPad Prolle grafiitin värisenä ja iPad Airille Oxfordin harmaana. Hinnat vaihtelevat 229 ja 259 euron välillä iPad-mallien ja niiden tuumakoon mukaan.

Lisätietoja täältä.

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Kaikki tuotteet ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään kierrätysmuovia, jonka määrä vaihtelee mallien mukaan. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Lisätietoa löytyy osoitteessa www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Lisää luettavaa