Logitech Litra Glow valaisee striimaajat ja sisällöntuottajat elokuvamaisen pehmeästi

Valaise itsesi.

29.06.2022

Logitech for Creators -tuotemerkin alla julkaistu Litra Glow -suoratoistovalaisin on suunnattu ensisijaisesti vaikuttajille ja sisällöntuottajille. Tämä led-valaisin tuottaa tasapainoista ja neutraalia valoa TrueSoft-teknologian avulla. Näin saadaan aikaiseksi elokuville ominainen valaistus ja väritarkkuus.

Valaisimessa on reunaton diffuusori, jonka ansiosta valaistuksen kohde näkyy tasaisessa valossa. TrueSoft-teknologian laaja valosironta tekee valaistuksesta pehmeän. Se korostaa luonnollisia värejä, mutta ei rasita silmiä. Litra Glow onkin läpäissyt tiukimmatkin testit, joten valaisimen käyttö on turvallista silmille myös pitkissä sessioissa.

Logitech Litra Glow on käyttövalmis vain liittämällä usb-johto tietokoneeseen tai muuhun jännitelähteeseen. Valaisimessa on viisi oletusasetusta, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja värilämpötilalle ja kirkkaudelle. Eri asetuksia voidaan säätää suoraan valaisimen painikkeilla. Valaistuksen tarkempi hienosäätö onnistuu Logitech G HUB -ohjelmistolla, josta voidaan säätää värilämpötilaa ja kirkkautta sekä määrittää omia valmisasetuksia. Halutessaan näiden asetusten vaihtaminen onnistuu esimerkiksi Logitech G -hiirillä ja -näppäimistöillä omilla pikakomennoillaan. Tämä mahdollistaa valaistusasetuksen säädön vaikka kesken videolähetyksen parilla painalluksella.

Valaisimessa on myös monipuolisesti kiinnitettävä jalusta, jonka avulla valaisin voidaan asettaa esimerkiksi tietokonenäytön päälle tai erilliseen kuvausjalustaan. Jalustan avulla voidaan säätää valaistuksen kulmaa ja korkeutta.

Logitech Litra Glow -suoratoistovalaisin on myynnissä nyt hintaan 69 euroa.

Lisää luettavaa