Logitech juhlistaa pelihiirensä pitkää taivalta – luvassa verkkotapahtumia ja etsintäleikkejä

Juhlahumua ja uusi Logi PLAY Days -kampanja.

02.05.2024

Logitech G502 on valmistajansa ikonisin pelihiiri. Vuosikymmen sitten tapahtuneen julkistuksen jälkeen siitä on tullut maailman eniten myyty pelihiiri, jonka myyntiluvut ovat ylittäneet 18 miljoonan kappaleen rajan.

Vuonna 2014 julkistettu ensimmäinen G502-malli oli tarkka, suorituskykyinen, muotoilultaan miellyttävä ja toiminnoiltaan räätälöitävä pelihiiri. Vuonna 2016 se sai seuraajan, kun G502 Proteus Spectrum tuotiin markkinoille. Sen myötä hiireen tuli RGB-valaistus. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistu G502 HERO -pelihiiri sisälsi aikansa tarkimman HERO 25K -anturin. Vuoden 2019 G502-malli sisälsi langattoman LIGHTSPEED-teknologian. Lisäksi hiiri tuki langatonta POWERPLAY-lataamista suoraan hiirimatolta. Näiden seuraajia ovat sarjan toistaiseksi uusimmat mallit G502 X, G502 X LIGHTSPEED ja G502 X PLUS, joissa uusinta teknologiaa edustavat optismekaaniset LIGHTFORCE-kytkimet.

”Olemme ylpeitä Logitech G -tiimissä omista saavutuksistamme kuluneen vuosikymmenen aikana”, kommentoi Logitech G:n toimitusjohtaja Ujesh Desai. ”G502 erottuu joukosta huipputason teknologisten askelten ja innovatiivisen muotoilun ansiosta. Näiden ominaisuuksien ansiosta G502-mallista on tullut se esikuva, joihin muita pelihiiriä verrataan.”

Nyt Logitech juhlistaa juhlakalunsa menestyksekästä taivalta monenlaisin tapahtumin.

Kymmenvuotisjuhlien kunniaksi G502-pelihiiren ostajat saavat kaupan päälle hiirimaton. Lisäksi juhlavuotta vietetään erityisillä verkkotapahtumilla, tuotearvonnoilla ja muilla juhlallisuuksilla. Näitä ovat muun muassa tänään alkava yhteistyö Kraftonin PUBG: Battlegrounds -pelitapahtumassa. Kyseessä on monivaiheinen peliturnaus, jossa on luvassa valtavat määrät tuote- ja rahapalkintoja. Näihin lukeutuvat muun muassa rajoitetun painoksen G502 X PLUS -pelihiiri ja G640-hiirimatto.

Pelitapahtuma esitetään striimilähetyksenä PUBG: Battlegroundsin virallisella Twitch-kanavalla. Turnaukseen voi rekisteröityä Logitech G:n virallisella Discord-palvelimella, johon voi liittyä osoitteessa https://discord.com/invite/logitechg.

Lisäksi pelaajat voivat vierailla Logitech G:n kotisivuilla ja osallistua siellä olevaan etsintäleikkiin. Luvassa on piilotettuja yllätyksiä G502-teemalla ja muistettavia pelijulkistuksia kuluneen vuosikymmenen ajalta. Onnistuneet etsijät osallistuvat rajoitetun painoksen hiirimattojen ja räätälöidyn G502-pelihiiren arvontaan.

Juhlahumun keskellä alkoi myös Logi PLAY Days -kampanja. Se juhlii kaikkialla Euroopassa peliteknologian innovaatioita tarjoamalla jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista. Logi PLAY Days -kampanja sisältää laajan valikoiman pelituotteita kuulokkeista ja pelihiiristä kädessä pidettävään G CLOUD -pelikonsoliin.

Lisätietoja täältä.

Katso alta lyhyt video G502:n historiasta.

Lisää luettavaa