Logitech Astro A30 -pelikuulokkeilla tekee vaikka mitä

Ääntä laitteesta kuin laitteesta.

22.09.2022

Mukattavissa olevat Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeet ovat luurit tämän päivän pelaajille. Kuulokkeiden 40 millimetrin elementit, irrotettava sankamikrofoni ja Logitechin 2,4 gigahertsin langaton Lightspeed-tiedonsiirtotekniikka tekevät pelikuulokkeista kumppanin niin konsoleille kuin tietokoneille. Bluetooth-yhteystekniikan ansiosta ne voidaan liittää langattomasti myös kännyköihin ja muihin yhteensopiviin laitteisiin. Mukana tulee lisäksi 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä.

Kattavan liitettävyyden ohella kuulokkeet ovat säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja puhelimeen. Sen ansiosta kuulokkeilla voidaan nauttia sekä peliäänistä että vaikkapa Spotifyn soittamasta musiikista rinnakkain.

Kun sekä langattomat Lightspeed- ja Bluetooth-yhteydet että johdollinen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä yhtäaikaisesti, voi pelaaja vaivattomasti nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista yhtä aikaa. Tämä onnistuu kolmen eri pelilaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Täysin uudella Logitech G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti.

Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät korvien ympärille. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää joustavuutta. Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä korkeatasoinen irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat sekä kotona että liikkuessa. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella yli 27 tunniksi.

Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeet ovat saatavana erillisinä PlayStation/PC- ja Xbox/PC-versioina sekä väritykseltään merellisen sinisenä ja valkoisena. Lisäksi kuulokkeiden erilaisia kosmeettisia tuunaus- ja lisätarvikkeita on saatavana Astron omasta verkkokaupasta.

Pelikuulokkeita voi käyttää sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja Nintendo Switch -pelikonsolien, PC-tietokoneiden että iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

Logitech G ASTRO A30 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin lokakuussa 249 euron kuluttajahintaan.

Lisää luettavaa