LittleBigPlanet-kehittäjien surrealistinen uutuus päästää pelaajien mielikuvituksen valloilleen

Media Moleculen uutukaista beta-testataan vielä tänä vuonna.

Jos et vielä ole kuullut pelistä nimeltä Dreams, ei mikään ihme. Vaikka Media Moleculen tuleva sandbox-peli julkistettiin jo viime vuoden E3-messuilla, on siitä toistaiseksi uutisoitu erittäin vähän pelimediassa.

Dreams muistuttaa tekijöiden aiempia LittleBigPlanet-pelejä siinä suhteessa, että se antaa pelaajille kaiken vallan luoda omaa pelisisältöä, jakaa sitä verkossa ja pelata muiden tekemiä pelejä. Dreams kuitenkin antaa tasohyppelyedeltäjäänsä monipuolisemmat mahdollisuudet tasojen rakentamiseen, kuten alla oleva kuva ja trailerikin osoittavat.

Eilen Media Molecule jakoi Twitterissä tämän uuden kuvakaappauksen pelistä, mikä jo osoittaa, että Dreams taipuu myös paljon synkempään ilmaisuun kuin pirteä LittleBigPlanet.

PlayStation 4:lle yksinoikeudella kehitettävän Dreamsin julkaisuajankohta on vielä hämärän peitossa, mutta ainakin pelin beta-testaus on edessä vuoden 2016 aikana. Alta näet pelin alkuperäisen, kesällä julkaistun trailerin, joka sekin on toteutettu kokonaisuudessaan pelin sisällä. Dreamsilla näyttäisi syntyvän todella komeaa jälkeä, joten toivottavasti luovat ja kekseliäät pelaajat löytävät pelin sen ilmestyessä.

YouTube video

 

Lisää luettavaa