Lenovon uusi viihdetabletti toistaa musiikkia kahdeksalla kaiuttimella

26 wattia.

20.06.2024

Lenovo julkisti tänään äänentoistoon keskittyneen Lenovo Tab Plus -viihdetabletin.

Lenovo Tab Plus soi 26-wattisen tarkan stereosoundin säestyksellä. Tabletissa on kahdeksan JBL Hi-Fi -kaiutinta neljässä erillisessä kaiutinkotelossa, joiden tilavuus on yhteensä 22 kuutiosenttimetriä. Näistä neljä ovat matriisidiskanttikaiuttimia ja loput toiset neljä ovat tasapainotettuja bassokaiuttimia. Näiden voimin tabletti tuottaakin syvemmät, vaikuttavammat bassot ja selkeämmät diskantit. Laitteessa on lisäksi Dolby Atmos -tilaäänet, ja se tukee kuulokkeita käytettäessä 24-bittistä ja 96 kHz:n taajuista ääntä.

Lenovo Tab Plus muuttuu tarvittaessa myös Bluetooth-kaiuttimeksi, jolla voi toistaa musiikkia muista kannettavista laitteista. Tabletissa on myös käytännöllinen sisäinen jalusta, jolla sen asentoa voi säätää 175 asteen verran. Lisäksi siinä on käyttäjäkohtaisesti räätälöitävä sovellus äänenvoimakkuuden ja -asetusten hienosäätöön. Sovelluksen voi vaikkapa määritellä nostamaan musiikin voimakkuutta silloin, kun avaat musiikkisovelluksesi ja vastaavasti hiljentämään voimakkuutta siirtyessäsi verkkoselaimeen.

”Tabletit ovat kehittyneet vastaamaan työn, opiskelun ja vapaa-ajan välillä vaihtelevien ihmisten tarpeita. Uudet laitteet tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän liikkuvuutta ja suorituskykyä”, kertoo Stig Myklebust, Lenovon Pohjoismaiden kuluttajatuotteiden johtaja. ”Tablettimarkkinoiden elpyessä Lenovo tarjoaa asiakkailleen entistä monipuolisempaa valikoimaa tuotteita, joiden ominaisuudet sopivat juuri heidän erityisiin tarpeisiinsa. Lenovo Tab Plus on loistava esimerkki monipuolisesta tabletista, joka tarjoaa ensiluokkaisen äänen ja mukaansatempaavan viihdekokemuksen.”

Tabletissa on 11,5-tuumainen 2K TUV -sertifioitu näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella. TUV-sertifikaatti takaa, että laite suojaa testatusti käyttäjänsä silmiä sinisen valon ja välkkyvän kuvan aiheuttamalta liikarasitukselta. Tabletin 8 600 mAh:n akku riittää 12 tunnin suoratoistoon. 45 watin pikalataus täyttää akun 90 minuutissa.

Lenovon uusimmassa viihdetabletissa on MediaTek Helio G99 -järjestelmäpiiri ja sisäistä tallennustilaa joko 128 tai 256 gigatavua, jota voi laajentaa MicroSD-kortilla. Laitteella on IP52-luokitus pölyn- ja vedenkestävyydelle. Kirjojen ystäville laitteessa on immersiivinen lukutila, joka pehmentää kuvanlaatua, jotta se muistuttaisi enemmän perinteisiä kirjojen sivuja. Valmiustilassa laitetta voi käyttää myös digitaalisena valokuvakehyksenä tai kellona. Valmiustila aktivoituu automaattisesti, kun tabletti ei ole käytössä ja latautuu jalustallaan vaaka-asennossa.

Laite suojaa käyttäjän tietoja tietoturvahallintapaneelilla, jolla tämä voi hallinnoida laitteen ja ohjelmistojen käyttöoikeuksia. Laitteelle taataan päivitykset kahden vuoden ajaksi, minkä lisäksi tietoturvapäivityksiä julkaistaan neljän vuoden ajan aina kesäkuuhun 2028 saakka. Laitteelle on saatavilla myös henkilökohtainen Lenovo Premium Care -tukipalvelu sekä Lenovo Accidental Damage Protection One, joka antaa turvaa vahinkojen varalle. Tabletti on yhteensopiva Lenovo Tab Pen -kynän, Lenovo 68W USB-C Wall Charger -laturin ja Lenovo Multi-Device Wireless Keyboard -langattoman näppäimistön kanssa. Sille on saatavilla lisävarusteena Dupont Tyvek -kuitukankaasta ja polyuretaanikäsitellystä nahkasta valmistettu suojakotelo.

Lenovo Tab Plus on saatavilla välittömästi. Hinta on alkaen 299 euroa.Lisää luettavaa