Kyllä, jopa intensiivistä ja haastavaa puzzle-peliä voi kaupata tisseillä ja pepulla

Seksikkyyttä käytetään videopelien markkinoinnissa monin tavoin Dead or Alive -sarjan tissi-ihmeistä aina Metal Gear Solid V:n vähäpukeiseen tarkka-ampujaan. Puzzle-pelit ovat kuitenkin useimmiten luottaneet sisältöön ja jopa lapsekkaaseen visuaaliseen tyyliin.

Toissapäivänä ilmestynyt Haydee on kuitenkin toista maata. PC:lle ilmestynyttä puzzle-peliä mainostetaan jo Steamin kuvaustekstissä ”seksikkäällä hahmolla”, ja trailerin perusteella käy heti selväksi, millä avuin peliä yritetään saada kaupauksi. Hommasta tekee asteen oudompa se, että pelihahmo ei varsinaisesti ole ihminen, vaan jonkinlainen kasvoton androidi, jolla nyt vain sattuu olemaan melkoinen peppu- ja rintavarustus.

Kotaku kävi läpi pelin toistaiseksi saamia Steam-arvioita. Pelaajien mukaan seksiin perustuvan markkinoinnin alla piilottelee monien mielestä kiinnostava pulmapeli, joka ei kädestä pitäen opasta pelaajaa ratkaisujen kanssa. Haydee voi siis olla kiinnostava tapaus niillekin, jotka eivät vain halua katsella epärealistisesti heiluvia tissejä.

Lisää luettavaa