Kuukausien etsintä ja 20 pelaajan yhteistyö selvittivät erittäin hyvin haudatun salaisuuden GTA V:stä

Grand Theft Auto V:n julkaisusta on vierähtänyt jo niin kauan, että jotenkin luulisi kaikkien pelin salaisuuksien olevan jo löydetty. Näin ei kuitenkaan ole, kuten pelaajayhteisön tuorein löytö paljastaa.

Eurogamerin mukaan pelaajat löysivät ensi kertaa viime vuonna pelimaailmasta kultaisen peyote-kaktuksen, jonka syömällä pelihahmo muuttui isojalaksi. Tässä ei kuitenkaan ollut koko mysteeri, vaan kultaisia peyoteja löytyi lisää ja että niiden takaa paljastui älytön easter egg -salaisuus.

Kotakulla tarjoaa pidemmän kertomuksen salaisuuden etsinnästä, mutta lopputulos on tässä: Pelistä löytyy seitsemän kultaista peyotea, jotka pitää syödä oikeassa järjestyksessä, tiettyinä päivinä ja kellonaikoina ja tietyissä sääolosuhteissa, jolloin pelaaja pääsee The Beastin jäljelle. The Beast on tietenkin vuoden 1985 Teen Wolf -elokuvan päähenkilö, jota esitti aikoinaan Michael J. Fox.

Alla olevalta videolta näet, kuinka kultaiset peyotet etsitään, kuinka The Beastia jäljitetään ja mitä sitten tapahtuu. Eurogamerin mukaan salaisuuden löytyminen vaati 20 pelaajan yhteistyötä kuukausien ajan, mikä on joko hullua, kunnioitettavaa tai vähän molempia.

Lisää luettavaa