Kumpi on oikea Geraltille, Yennefer vai Triss? The Witcher -tähti Henry Cavill kertoo mielipiteensä

Choices, choices.

03.12.2021

The Witcher -pelisarjan hienouksiin kuuluu valinnanvapaus. Eri pelaajien kokemat seikkailut saattavat poiketa toisistaan suurestikin riippuen siitä, millaisia valintoja pelaajat tekevät matkan varrella. Yksi vaikeimmista valinnoista liittyy erityisesti Witcher 3:n rakkauselämään: tulisiko Geralt Rivialaisen valita kovapintainen velhotar Yennefer vai punatukkainen, edellä mainittua empaattisempi Triss Merigold? Oikeaa vastausta ei ole, ainoastaan kiivasta väittelyä eri näkemysten välillä.

Asiaa kysyttiin nyt Digital Spyn videohaastattelussa itseltään Henry Cavillilta. Geraltia Witcherin Netflix-versiossa tulkitseva näyttelijä kertoo oikopäätä kuuluvansa ”Team Yenneferiin”.

”Kun pelaan näitä pelejä tai luen kirjoja, minusta Geralt loppujen lopuksi kallistuu Yenneferin suuntaan. Tietysti peleissä on nimenomaan se hyvä puoli, että jokainen voi valita niissä aivan kuten itse tahtoo. Mutta itse asetun Yenneferin kannalle”, Cavill sanoo.

Että näin! Ja voihan sitä Witcher kolmosessa yrittää pitää molemmat, jos oikein itsekkääksi ja ahneeksi ryhtyy. Mutta varoituksena muistutettakoon siitä vanhasta sanonnasta, että millainen loppu sitä ahneilla tuppaa olemaan…

Lisää luettavaa