Kulttisuosikkipervo tekee paluun

Vuonna 1987 maailma oli vielä erilainen paikka kuin nykyään. Tissejä ei näkynyt televisiossa, lentokoneissa sai polttaa savukkeita kuin korsteeni ja itänaapurinamme oli Venäjän sijaan Neuvostoliitto.

Vuonna 1987 Larry Lafferin seikkailut Leisure Suit Larryssä olivat ennen näkemättömän pikkutuhmaa härskistelyä. Seksiä himoavan luuserin seikkailuista kuiskittiin koulujen pihoilla, ja pelin kohtaukset aiheuttivat avoimia hihityskohtauksia luokkahuoneissa. Harva mukula peliä tuolloin onnistui pelaamaan, mutta sitä useampi sitä väitti pelanneensa.

Nyt myös seuraava sukupolvi pääsee testaamaan, mistä kulttiklassikossa on kyse. Leisure Suit Larry HD -pelin rahoitus kerättiin kokoon Kickstarter-varainkeruun avulla, ja Al Lowen suunnittelema alkuperäinen Larry on palaamassa teräväpiirtoversiona kesäkuun paikkeilla.

Pelin julkaisee Replay Games, jonka pomolla Paul Trowella on 13 vuoden kokemus laaduntarkkailijana eri peliyhtiöissä. Tässä on myös syy siihen, miksi Larryn teräväpiirtoseikkailut seikkailut myöhästyvät hieman viime vuonna ilmoitetusta aikataulusta: Trowe ei halua julkaista markkinoille bugista point and click -seikkailua, vaan kaiken on oltava just eikä melkein.

Replay Games on suunnittelemassa myös uutta Larry-seikkailua. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa siitä, onko kyseessä epätoivoisen heruttajan kakkososan uusversio vai ihan uusi Leisure Suit -seikkailu.

Mikäli Replay innostuu tekemään täysin uuden Larryn, kyseessä olisi peräti kahdeksas pelisarjan osa.

Larryn äänenä toimii alkuperäinen ääninäyttelijä Jan Rabson.

Asiasta kertoi Shacknews.