Kotimaisen suurpelin viimeinen laajennus saapuu kahdeksan vuotta julkaisun jälkeen – jatko-osakin tulossa vielä tänä vuonna!

Cities: Skylines -laajennuksille tulee stoppi.

15.03.2023

Cities: Skylines saa viimeisen laajennuksensa tulevan toukokuun aikana, kertoo kotimainen kehittäjänsä Colossal Order.

Rakentelupeli Cities: Skylines julkaistiin vuonna 2015 ja lisäosia on tipahdellut linjoille tasaiseen tahtiin sen jälkeen. Sisältötulva jatkuu vielä maaliskuun 22. päivä, jolloin tarjolle saadaan Content Creator Packit Africa in Miniature, Sports Venues ja Shopping Malls sekä kolme uutta radiokanavaa. Samaisena päivänä linjoille pärähtää maksuton Hubs and Transport -paketti, joka tuo mukanaan myös parannuksia itse peruspeliin.

Toukokuuhun tultaessa päästään vielä kolmen uuden Content Creator Packin äärelle, kun linjoille saadaan Industrial Evolution, Brooklyn and Queens ja Railroads of Japan. Luvassa on tuolloin myös kaksi radiokanavaa ja Vacation With Us -minilaajennus. Näistä lupaillaan lisää yksityiskohtia piakkoin.

Sitten onkin aika ryhtyä odottelemaan jatkoa, sillä Cities: Skylines II on tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden aikana, kuten uutisoimmekin jo aiemmin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa