Kotikoodaaja puuhasi Pokemon-ammuskelupeliä – Nintendo otti heti ison vasaran esille

Nintendo ei hirveästi arvosta yhtiön tuotemerkkien kevytmielistäkään hyödyntämistä.

24.01.2022

Pokemoneille ei ryttyillä, tuumasi Nintendo kun tästä pelikuviosta kuuli. Kotaku uutisoi erään Reditt-käyttäjän peliprojektista, jossa pelaaja pääsi jahtaamaan pokemon-öttiäisiä haulikoiden, konepistoolien ja muiden aseiden avustuksella. Puuhamies sai lopulta pelinsä sellaiseen kuntoon, että siitä ladattiin videomateriaalia näytille Youtubeen – ja siitähän Nintendo riemastui.

Virtuaalinen luuta alkoi siivota nopeasti ja perusteellisesti pelivideoita pois kansan silmistä. Jopa Twitter-viestit, joissa oli pelikuvaa projektista, hävitettiin armotta. Ainoastaan Redditissä on jotain liikkuvaa kuvaa jäljellä, joten vieraile yllä mainitussa linkissä, mikäli haluat nähdä, millainen tämä hupitekele oli.

Nintendo on aikaisemminkin murskannut armotta kaikenlaiset fanien tekemät epäviralliset pelikyhäelmät, joissa seikkailee firman hahmoja. Oli kysymyksessä sitten Super Mario, Zelda tai mikä tahansa, kaikki muut kuin Nintendon viralliset pelit ammutaan alas siekailematta. Kuvia, pelimusiikin versiointeja tai muunlaista fanitaidetta yhtiö sentään katsoo suopeammin.

Lisää luettavaa