Kosketusnäyttö ja 139 ohjelmoitavaa näppäintä – tässä tulee ennennäkemättömillä toiminnoilla varustettu lento-ohjain

Highway to the danger zone.

17.12.2023

VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin ensiluokkainen taistelu-HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -lentosimulaatio-ohjausjärjestelmä. Windows 10 & 11 -tietokoneissa toimiva ohjainsetti on kehitetty tarjoamaan täydellinen hallinta niin lento- kuin avaruustaistelupeleissä.

VelocityOne Flightdeck on saanut inspiraationsa huipputason suihkuhävittäjistä ja edistyksellisistä avaruusalusten ohjaimista. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikkien nykyisten merkittävien Windows-tietokoneissa saatavilla olevien lentosimulaatioiden kanssa. Kattavat hallintalaitteet, mukaan lukien 139 ohjelmoitavaa näppäintä, pitävät lentäjät uppoutuneina toimintaan, kun taas Flight Touch Display ja OLED Heads-Up Display tarjoavat ennennäkemättömät mahdollisuudet optimointiin ja mukauttamiseen. Lisäksi VelocityOne Flightdeckin Flight Hangar -sovellus Windows PC:lle tarjoaa vielä syvällisempää räätälöintiä, mukaan lukien RGB-valaistusalueiden hallinta. Ohjaimessa on myös Turtle Beachin Superhuman Hearing -äänitilan tarjoava 3,5 mm kuulokeliitin.

Turtle Beach VelocityOne Flightdeck julkaistaan 13. helmikuuta 2024 ja se on ennakkotilattavissa nyt hintaan 399,99 euroa. Lisätietoja täältä.Lisää luettavaa