Konamin uutuuspelistä tulossa kaikkien aikojen katastrofi – tällä hetkellä Steamin kaikkien aikojen huonoin peli

eFootballin lanseeraus ei aivan onnistunut.

Konami julkaisi eilen demon eFootball-jalkapallopeliinsä. Ennen eFootball tunnettiin nimellä Pro Evolution Soccer, mutta Konami halusi brändätä pelinsä täysin uusiksi.

”Ilmaiseksi jaeltava eFootball on rakennettu legendaarisen Pro Evolution Soccerin valaman kivijalan päälle. Tarjolla on lisäksi ristiinpeluu aivan kaikkien alustojen välillä, aina mobiiliversiosta lähtien. Eri pelimuotoja lisätään kokonaisuuteen hiljalleen, joten kyseessä ei ole vielä syyskuun lopussa millään muotoa valmis julkaisu”, uutisoimme täällä.

”Ei valmis julkaisu” on melkoista vähättelyä. Eilen julkaistu 0.9-versio eFootballista on karmaisevaa pelattavaa. Ruudunpäivitys takkuaa pahasti, näppäimissä on pahimmillaan parin sekunnin viive ja muutenkin peli on täysin katastrofaalisessa kunnossa.

Maailmalla leviää valtavasti videoista ja kuvakaappauksia pelistä jotka osoittavat, että peli on aivan kammottavan näköinen. Jos nyt ruudulla edes mitään välttämättä näkyy – välillä pelaajat nimittäin katoavat ruudulta kokonaan. Tällä hetkellä peli on Steamissä pelaaja-arvostelujen suhteen kaikkien aikojen huonoin peli.

Katso kuvia ja videoita pelistä alta. Kyllä, nämä ovat pelistä, joka on julkaistu vuonna 2021.

f-8">

Lisää luettavaa