Konamin uutuuspelistä tuli kaikkien aikojen katastrofi ja Steamin surkeimmat arvosanat saanut peli – nyt ilmestyy lopullinen versio

eFootball saa version 1.0.0.

Konamin eFootball-pelin versio 1.0.0 ilmestyy 14. päivä huhtikuuta.

Aiemmin PES-sarjana tuttu peli tunnetaan tätä nykyä eFootball-nimisenä. Pelin keskeneräisen demon julkaisu oli täydellinen floppi, ja peli oli hetken aikaa Steamin kaikkien aikojen huonoimmat arvostelut saanut peli.

Viime vuonna kerroimme pelistä seuraavaa:

””Ilmaiseksi jaeltava eFootball on rakennettu legendaarisen Pro Evolution Soccerin valaman kivijalan päälle. Tarjolla on lisäksi ristiinpeluu aivan kaikkien alustojen välillä, aina mobiiliversiosta lähtien. Eri pelimuotoja lisätään kokonaisuuteen hiljalleen, joten kyseessä ei ole vielä syyskuun lopussa millään muotoa valmis julkaisu”, uutisoimme aiemmin.

”Ei valmis julkaisu” on melkoista vähättelyä. Eilen julkaistu 0.9-versio eFootballista on karmaisevaa pelattavaa. Ruudunpäivitys takkuaa pahasti, näppäimissä on pahimmillaan parin sekunnin viive ja muutenkin peli on täysin katastrofaalisessa kunnossa.

Maailmalla leviää valtavasti videoista ja kuvakaappauksia pelistä jotka osoittavat, että peli on aivan kammottavan näköinen. Jos nyt ruudulla edes mitään välttämättä näkyy – välillä pelaajat nimittäin katoavat ruudulta kokonaan. Tällä hetkellä peli on Steamissä pelaaja-arvostelujen suhteen kaikkien aikojen huonoin peli.”

Tulevan 1.0.0-version pitäisi käytännössä olla täysin valmis versio. Konamilta kuitenkin kerrotaan, että tästäkin versiosta puuttuvat liki kaikki vanhat tutut pelimuodot. Uusia pelimuotoja Konami julkaisee ilmeisesti sitä mukaa, kun saa ne julkaistavaan kuntoon.

Tarkempaa infoa pelistä tulee seuraavien päivien aikana.

Lisää luettavaa