Konami pahoittelee Metal Gear Onlinen ongelmia jakamalla ilmaista pelivaluuttaa

Äskettäin ilmestynyt Metal Gear Online, eli Metal Gear Solid V:n moninpeli on kärsinyt pahoista ongelmista ensimmäisen viikon aikana. Moninpelin yhteys on pätkinyt ja pelaajia on vaivannut myös viive valikkoruutuja vaihtaessa.

Konami onkin nyt rientänyt pahoittelemaan pelin ongelmia, ja samalla pelijulkaisija tarjoaa pienen lahjankin. Kaikkien MGO-pelaajien pitäisi löytää pelitililtään ylimääräiset 3 000 GP:tä, eli pelin sisäistä valuuttaa, jota käytetään varusteiden ostamiseen.

”Peli toimii nyt paljon vakaammin, mutta hyvityksenä käyttäjien tähän mennessä kohtaamista turhauttavista ongelmista olemme jakaneet bonus-esineitä, yms. kaikille käyttäjille,” todetaan Konamin tiedotteessa GamesRadarin mukaan.

Konamin lausunto jättää epäselväksi, ovatko kaikki pelaajat saaneet GP-bonuksen lisäksi myös joitakin varusteita. GamesRadar kuitenkin kertoo uutisessaan vain valuuttabonuksesta.

Uusi Metal Gear Online, joka on Metal Gear -moninpelin kaikkiaan jo kolmas versio, julkaistiin ilmaisena päivityksenä MGS V: The Phantom Painille 6. lokakuuta. Moninpeli ilmestyi samanaikaisesti kaikilla alustoilla paitsi PC:llä, jolla pelaajat saavatkin odotella moninpeliä ensi tammikuulle asti.

Lisää luettavaa