Konami julkisti Metal Gear Solid: Phantom Painin ensimmäisen ladattavan sisältöpaketin

18.09.2015

Metal Gear: Phantom Pain on ollut ulkona vasta pari viikkoa, joten rauta on edelleen tulikuumaa. Nyt pelin julkaissut Konami onkin julkistanut ensimmäisen niin sanotun DLC:n (Downloadable content, ladattava sisältö) peliin.

Useat fanit maailmalla ovat valitelleen pelin lopusta, josta on uutisten mukaan oikeastikin leikattu paloja pois. Mass Effect 3 -tyylisesti ei Konami kuitenkaan ole toistaiseksi aikeissa muuttaa tai jatkaa pelin loppua, vaan luvassa on tällä kertaa ainoastaan uusia asusteita Solid Snakelle ja tämän hevoselle sekä pelin naissotilaille.

Mukana uusien tamineiden joukossa on Metal Gear Solid 3:sta tuttu viidakkoasu, hiiviskelypuku ja smokki. Värvätyt naissoltut pääsevät pukeutumaan sarjan hahmoiksi The Bossiksi ja Evaksi. Hepalle puolestaan on myös luvassa kaksi uutta asustetta.

MGSV-Costumes-DLC MGSV-MGS3-Costumes-DLC-1 MGSV-MGS3-Costumes-DLC-Sneaking-Suit MGSV-MGS3-Costumes-DLC-Tuxedo MGSV-MGS3-Costumes-DLC MGSV-MGS3-Female-Costumes-DLC MGSV-TPP-Horse-DLC

Vähäpukeiselle tarkka-ampuja Quietille on moni pelaaja toivonut asiallisempaa asua, mutta sellaista ei toistaiseksi ole luvassa.

Lisää luettavaa