Kohti puhtaampaa peliympäristöä – Roborock siivoaa puolestasi

Vielä ehtii ottaa yhden matsin - Roborock hoitaa siivouksen!

23.05.2024

Pölyinen ja likainen pelihuone ei ole ainoastaan epämiellyttävä, vaan myös erittäin epäterveellinen. Odotetun pelin julkaisun yhteydessä imurointi ja lattioiden moppaus tuntuvat kuitenkin ylivoimaisilta haasteilta. Tähän on kuitenkin ratkaisu!

Roborock S8 MaxV Ultra on uuden sukupolven robotti-imuri, joka huolehtii niin pelihuoneen kuin koko kodin siivoamisesta. Imurin korkea imuteho, kulmat puhdistava siivousraaja ja monipuolinen latausasema tekevät Roborock S8 MaxV Ultrasta houkuttelevan vaihtoehdon kaikille helppoa siivousta kaipaaville käyttäjille. Imuria onkin kehitetty aiemmista malleista saadun käyttäjäpalautteen perusteella, jotta siivousurakasta voitaisiin tehdä entistäkin käyttäjäystävällisempi kokemus.

Roborock S8 MaxV Ultran merkittävimpiin innovaatioihin lukeutuvat ainutlaatuinen FlexiArm Design -robottiraaja, imuriin lämmintä pesuvettä tuottava latausasema ja uudenlainen VibraRise 3.0 -moppausjärjestelmä. Lisäksi imurin DirTect-tekniikka mahdollistaa erilaisen lian automaattisen tunnistuksen, mikä tekee siivouksesta entistäkin tehokkaampaa.

Kulmat ja nurkat ovat perinteisesti olleet haastavia paikkoja robotti-imureille. Roborock S8 MaxV Ultra ratkaisee tämän ongelman FlexiArm Design -robottiraajalla, jonka päässä on oma harjasosa. Sen avulla jopa 99 prosenttia kulmissa ja nurkissa olevasta liasta ja pölystä irtoaa päätyen robotin imuun ja rikkasäiliöön. Roboimurin peräti 10 000 pascalin imuteho vetää irtoroskat, pölyn, hiekan ja muun lian vaivattomasti sisuksiinsa. Kahden kumiharjan avulla lika irtoaa pinnoilta helposti. Carpet Boost+ -tekniikan avulla karvat ja hiukset irtoavat jopa 30 prosenttia edellismallia tehokkaammin. Näin myös karvaisten lemmikkien omistajien on helpompi pitää koti puhtaana.

VibraRise 3.0 -moppausjärjestelmässä on kaksi värisevää moduulia, joita ovat 20 millimetriä nouseva moppi ja 4 000 kierroksen nopeudella toimiva sooninen moppi. Näiden kahden toisistaan erilaisen moppausosan ansiosta lika irtoaa helposti eri pinnoilta. DirTect-tunnistustekniikan avulla imuri kykenee arvioimaan, tarvitaanko lian irrottamiseen imurointia vai kosteaa moppausta. Moppauksen ja imuroinnin yhteispelillä erilaiset sotkut puhdistuvat nopeasti ja vaivatta.

Imurin koti löytyy RockDock Ultra -latausasemasta, joka imurin latauksen ohella huolehtii automaattisesti likaveden tyhjennyksestä sekä pesuveden ja puhdistusaineiden täydentämisestä. Latausasema myös pesee käytetyn mopin lämpimässä 60 asteen vedessä, jonka jälkeen on vuorossa ilmakuivaus yhtä lailla 60 asteessa. Tämä ehkäisee homeen ja pahan hajun muodostumisen moppiin. Latausasema osaa myös analysoida mopin likaisuusasteen ennen pesua. Tämä tekee imurin huollosta ja käytöstä huolettoman helppoa.

Reactive AI 2.0 -tekoälyjärjestelmän ja PreciSense LiDAR -navigoinnin avulla robotti-imuri kykenee tunnistamaan esteet älykkäästi ja kiertämään näiden ympäri ennennäkemättömällä tarkkuudella ja tehokkuudella. Lisäksi imuria on helppo käskyttää Roborock-sovelluksella, joka noudattaa annettuja käskyjä tehokkaasti ja älykkäästi.

Robotti-imuri on viimeistelty englanninkielisellä puhe- ja videoavustajalla. Hello Rocky -toiminnolla imuria voidaan käskyttää siivoustoimiin helposti puhekomennoilla. Imuri on yhteensopiva sekä Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien että Matter-älykotialustan kanssa. Roborock S8 MaxV Ultra on itseasiassa maailman ensimmäinen robotti-imuri, joka on saanut Matter-sertifioinnin. Matter on avoimen lähdekoodin standardi, joka mahdollistaa eri valmistajien monenlaisten älykotilaitteiden saumattoman yhteyden ja toiminnan keskenään.

Roborock S8 MaxV Ultra on myynnissä nyt hintaan 1 499 euroa. Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen.

Lisää luettavaa