Kohottaako parjatun No Man’s Skyn NEXT-päivitys pelin vihdoinkin fanien vaatimalle tasolle? Uusi traileri ainakin vakuuttaa!

No Man's Sky Next vakuuttaa trailerinsa perusteella.

17.07.2018

Hello Games on julkaissut trailerin piakkoin ilmestyvän No Man’s Sky Nextin tiimoilta.

Pari vuotta sitten ilmestynyt No Man’s Sky lupaili paljon, mutta jäi julkaisunsa aikaan valitettavan vajaaksi kokemukseksi. Erityisesti peliä kuin kuuta nousevaa odottaneet pelaajat nostattivat aiheesta valtavan myräkän. Asiaa on kuitenkin korjattu Hello Gamesin toimesta hiljalleen, ja nyt saapuva NEXT-päivitys lupailee kohottavansa pelin uudelle tasolle.

Näyttävällä trailerilla nähdään vilauksia uusista ominaisuuksista. Tällä kertaa satunnaisluotuja planeettoja voi koluta porukoissa, ja samoillessa voi törmätä myös satunnaisiin muihin pelaajiin. Planeetat näyttävät reilusti aiempaa hienommilta päivitettyine tekstuureineen ja efekteineen. Tukikohtia taas voi kyhätä aivan minne haluaa, vaikkapa merenpohjaan saakka.

Hello Games on lupaillut jatkavansa No Man’s Skyn parissa myös tulevaisuudessa, joten vielä lisää on luvassa varsin lupaavan oloisen NEXT-laajennuksen jälkeenkin.

No Man’s Sky Next julkaistaan heinäkuun 24. päivä PC:lle, PlayStation 4:lle sekä ensimmäistä kertaa emopelin kanssa myös Xbox Onelle.

YouTube video

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa