Kitaraohjaimet ulos kaapista: Rock Bandille ilmestyy jälleen uusia biisejä!

Rock Band -sarja osoittaa elpymisen merkkejä.

Vuonna 2010 ilmestyneen Rock Band 3:n DLC-julkaisut lopetettiin jo lähes pari vuotta sitten, mutta nyt Harmonixin hittipeli osoittaa yllättäen elonmerkkejä. 21 kuukauden julkaisutauko katkesi viime kuussa, kun pelille ilmestyi yhtäkkiä kolme uutta DLC-kappaletta. Nyt luvassa on jälleen kaksi lisää.

Tammikussa Rock Bandille julkaistut kappaleet olivat Arctic Monkeysin R U Mine?, Avenged Sevenfold Shepherd of Fire ja Foo Fightersin Something from Nothing. Helmikuun biisit puolestaan ovat Tenacious D:n Rize of the Fenix ja Weezerin Back to the Shack.

Eurogamerin mukaan kappaleiden pitäisi saapua jo tänään Xbox 360:lle ja huomenna PlayStation 3:lle. Biisit maksavat siinä 1,5€ kappale.

Viime kuussa Harmonix lähetti Rock Band -sarjan faneille myös kyselyn, jossa tiedusteltiin pelaajien toiveita sarjan tulevaisuudesta, DLC-julkaisuista, sekä vanhojen kappaleiden toimimisesta mahdollisilla uusilla peleillä. Mitään varmaa Rock Bandin tulevaisuudesta ei tiedetä, mutta se nyt ainakin näyttää varmalta, että kitaraohjaimia ei vielä kannata heittää menemään.

Lisää luettavaa