Kesäkuu lähestyy – näitä pelejä kannattaa pitää silmällä

30.05.2014

Kesä ja rantakelit ovat tulossa, mutta sadekelien varalle on hyvä ottaa jotain pelattavaa. Seuraavia pelejä kannattaa kesäkuun julkaisuista harkita:

Murdered: Soul Suspect 6.6.

Omaperäinen rikostarina kertoo Ronan O’Connorista, etsivästä joka epäonnistuneen tehtävän seurauksena kuolee. Kuolema ei ollutkaan kaiken loppu, sillä O’Connor löytää itsensä limbosta, josta ei pääse pois ennenkuin murhaajan salaisuus on selvitetty. Kiintoisan oloinen peli sekoittelee avoimen kaupungin tutkimista ja Heavy Rain -tyylistä tarinankerrontaa.

Enemy Front 13.6.

Vaikka toista maailmansotaa on käyty videopeleissä uudestaan jo miljoona kertaa, Enemy Front lupaa olla yksi aihepiirinsä uudistajista. Luvassa on avointa maailmaa Cryenginella varustettuna sekä tottakai eeppisiä sotatarinoita ilman ahdistavaa putkijuoksua. Nähtäväksi jää, vieläkö toinen maailmanpalo pelaajia kiinnostaa.

EA Sports UFC 19.6

Uuden sukupolven konsolit saavat pelillisen potku-urheilua kesäkuun puolessavälissä. Peli on EA:n ensimmäinen uusi aluevaltaus urheilun saralla vuosiin, joten jännityksellä odotamme millainen peli on lopulta luvassa.

Sniper Elite 3 27.6

Tarkka-ampujan saaga jatkuu kolmanessa osassa kesäkuun lopulla kaikilla nykyisillä alustoilla. Toisessa maailmansodassa rymistellään tälläkin kertaa menemään, mutta Afrikan rintamalla. Kenties kiikarikiväärimies osuu jälleen!

Lisää luettavaa