Kehityslimbossa pitkään virunut Dying Lightin jatko-osa on mennyt vihdoin kultaan

Dying Light 2: Stay Human on saatu valmiiksi.

30.11.2021

Techland on vahvistanut Dying Light 2: Stay Humanin olevan vihdoin valmis julkaistavaksi.

Pariin otteeseen lykätyn jatko-osan on ilmoitettu menneen kultaan, mikä tarkoittaa pelin suuntaavan kohti monistuskoneita ja sieltä suorinta reittiä kauppapaikoille. Pelisuunnittelija Tymon Smektala on täsmentänyt lehdistötiedotteelle, että kehittäjät jatkavat kuitenkin vielä päivitysten ja muun hionnan parissa työskentelyä pelaajilta saadun palautteen pohjalta. Seuraavan kahden kuukauden aikana peli tulee tietysti löytymään niin kriitikoiden kuin monien vaikuttajienkin hallusta, joilta kerättyä ylimääräistä palautetta Techlandilla ollaan myös aikeissa hyödyntää pelin viilailussa ja optimoinnissa.

Dying Light 2:sta nähdään vielä myös vartin edestä uutta pelikuvaa osana Dying 2 Know -videosarjan viidettä jaksoa, joka starttaa Techlandin Twitch-kanavalla 2. joulukuuta.

Dying Light 2: Stay Human ilmestyy 4. helmikuuta 2022 pc:lle, PlayStation- ja Xbox-konsoleille sekä Nintendo Switchille. Näistä pelin Switch-versio toimitetaan verkon yli pilvipalvelimen voimin Controlin ja Hitman 3:n tapaan.

Lisää luettavaa