Kehittäjä vihjailee: Dark Soulsia ja Bloodbornea edeltänyt kulttipeli saamassa PS4-käännöksen?

From Softwaren kehittämä Dark Souls (2011) on moneen kertaan julistettu 2000-luvun parhaimmaksi peliksi, mutta peli ei ollut tyylilajinsa ensimmäinen. Hittipeliä edelsi jo vuonna 2009 julkaistu Demon’s Souls, joka ei koskaan noussut seuraajiensa vertaiseen menestykseen ja nauttii parhaillaan jonkinmoisesta kulttimaineesta.

Destructoidin mukaan juuri Demon’s Souls saattaa kuitenkin saada pian PlayStation 4 -käännöksen. Kyseessä on toistaiseksi huhu, mutta se tulee suoraan pelin kehittäjiltä. Aiemmin tänä vuonna ilmestyneen Bloodbornen virallisella Twitter-kanavalla julkaistiin nimittäin alla oleva kuva, jossa päällekkäin on pinottu kaikki Bloodbornen jälleenmyyntiversiot, sekä Demon’s Souls.

Kuvan voi hyvinkin tulkita vihjaukseksi Demon’s Soulsin PS4-käännöksestä. Destructoid huomauttaa lisäksi, että Bloodbornen ohella juuri Demon’s Souls on kehitetty Sony Computer Entertainmentin suorassa valvonnassa. Tämän tosiasian luulisi lisäävän PS4-käännöksen todennäköisyyttä.

Mikäli Demon’s Souls on saamassa uuden sukupolven julkaisun, se tullaan melko varmasti julkistamaan ensi viikonloppuna järjestettävässä PlayStation Experience -tapahtumassa San Franciscossa.

Lisää luettavaa