Kazuman seikkailut alkavat ja päättyvät vielä täälläkin – kulttisarjan kaksi peliä vahvistettiin myös länteen

05.12.2016

SEGAn suosittu Tokion alamaailmaan sijoittuvan Yakuza-sarjan tarina laajenee entisestään myös länsimaisilla pelimarkkinoilla.

Hiljattain pidetyn PlayStation Experience -yhteisötapahtuman aikana vahvistettiin, että sekä Yakuza: Kiwami kuin myös Yakuza 6: The Song of Life saapuvat sittenkin myös saarivaltion ulkopuolelle. Näistä ensimmäisenä mainittu on ulkoasunsa suhteen täysin uusiksi laitettu remasterointi PlayStation 2:lla nähdystä debyyttiosasta. PlayStation Experiencen yhteydessä julkaistun trailerin voi vilkaista oheiselta videolta.

Kotimaassaan PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin jo viime tammikuussa ilmestyneen Yakuza: Kiwamin on määrä saapua lännessä yksinoikeudella PlayStaton 4:lle ensi kesän aikana. Japanissa vielä kuluvan kuun 8. päivänä julkaistava Yakuza 6: The Song of Life rantautuu sen sijaan täkäläisille markkinoille aikaisintaan vuoden 2018 puolella.

Ennen Kazuma Kiryun uusittua esikoisseikkailua Euroopassa päästään myös käsiksi 80-luvulle ajoittuvaan Yakuza 0 -esiosaan, joka on saatavilla PlayStation 4:lle tammikuun 24. päivänä.

Lisää luettavaa