Kautta aikojen pisimpään kehityslimbossa pyörinyt nimike ei ole enää Duke Nukem Forever vaan eräs aivan muu peli – arvaatko mikä?

Beyond Good & Evil 2 ei näyttäisi valmistuvan sitten millään.

03.10.2022

Pisimpään kehityslimbossa pyörineen pelin titteli on vastikään vaihtunut Duke Nukem Foreverilta Beyond Good & Evilin jatko-osalle.

Aiheen tiimoilta jopa Guinnesin ennätystenkirjaan päässyttä Duke Nukem Foreveria ehdittiin työstää vuodesta 1997 vuoden 2011 julkaisuunsa saakka – yhteensä 5156 päivää. Nämä lukemat on ohittanut nyt kuitenkin heittämällä Ubisoftin Beyond Good & Evil 2, jonka ensimmäinen traileri näytettiin yli 5200 päivää sitten vuonna 2008 eikä julkaisu ole edelleenkään näköpiirissä.

Beyond Good & Evil 2 on ollut näytillä isosti vuonna 2016, jolloin tarkoituksena oli esitellä projektia säännöllisesti Space Monkey Program -kehityspäiväkirjojen muodossa. Niin vain homma hiljeni jälleen vuosiksi ja viimeksi pelistä kuultiin männä elokuussa Sarah Arellanon liittyessä kehitysporukkaan pääkäsikirjoittajaksi.

Beyond Good & Evil 2:n julkaisuaikataulusta ei ole paraikaa siis mitään tietoa, todennäköisesti odotus jatkuu vielä pitkään.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa