Kammottava kaksoismurha – Skyrim-videoistaan tunnettu sometähti saattaa saada kuolemantuomion

Kammottava tapaus.

Amerikkalainen Ali Nasser Abulaban on tehnyt TikTok-palveluun huikeaan suosioon nousseita Skyrim in real life -videoita Jinnkid-nimellä. Humoristisilla videoilla Jinnkid näytteli mitä tapahtuisi, jos Skyrimin hahmot olisivat oikeita ihmisiä oikeassa maailmassa.

Nyt Jinnkid on syytettynä vaimonsa ja toisen miehen murhasta. Syytteiden mukaan Jinnkid olisi murhannut vaimonsa ja toisen miehen kylmäverisesti. Jinnkid pidätettiin samana päivänä kuin uhrit löydettiin. Jinnkid oli pidätyksen aikana autossa 5-vuotiaan lapsensa kanssa, jonka äidin hän oli juuri murhannut.

Jinnkidin vaimo haki avioeroa Jinnkidin väkivaltaisen käytöksen vuoksi.

Syytteiden mukaan Jinnkidin vaimo oli pyytänyt tätä muuttamaan pois heidän yhteisestä asunnostaan lokakuun 18. päivä. Kammottava kaksoinmurha tapahtui 21. päivä lokakuuta. Jinnkid oli asentanut heidän lapsensa iPadiin ohjelman, jonka avulla vakoili vaimoaan. Kun Jinnkid sai kuulla vaimonsa olevan toisen miehen kanssa heidän asunnossaan, Jinnkid ajoi paikalle ja murhasi lapsensa äidin ja tämän miespuolisen ystävän.

Jinnkid kiistää syytteet virallisesti, mutta raporttien mukaan hän olisi myöntänyt kaksoismurhan niin äidilleen kuin pidättämään tulleille poliiseillekin. Raporttien mukaan hän olisi kertonut myös lapselle, miten ”oli tehnyt pahaa äidille”.

Mikäli Jinnkid tuomitaan syylliseksi, saattaa hän saada kuolemantuomion.

Lisää luettavaa