Kaipaatko pätäkkää No Man’s Skyssa? – Tällä toimittajan reseptillä saat yli pari miljoonaa tunnin pelaamisella

Vortex Cubet ovat paras mahdollinen tapa kerätä rahaa No Man's Skyssa.

Jokainen No Man’s Skyn pelaaja huomaa pian pelaamisen aloitettuaan, että rahaa kaipaa aina lisää. Etenkin kun mieli alkaisi tehdä parempaa alusta, ovat vaihtoehdot löytää ja korjata hylätty alus tai ostaa kokonaan uusi, mutta jälkimmäinen vaihtoehto vaatii vähintään satoja tuhansia unitteja, pelin rahayksiköitä.

Selkein tapa ansaita rahaa pelissä on kerätä resursseja ja myydä niitä eteenpäin, eikä tämä ole ollenkaan huono resepti, etenkään jos löytää harvinaisempia aineita, kuten Emeriliä tai Omegonia. On kuitenkin vielä parempi keino, joka vaatii vähän tuuria.

Pelistä löytyy muuan erinomainen esine nimeltä Vortex Cube. Yksittäisen kuution arvo on 24 700 yksikköä, mikä on sekin ihan kivasti, mutta parasta kuutioissa on niiden esiintyminen: Vortex Cubeja löytyy nimittäin ilmeisen usein todella suuria määriä kerralla.

Törmäsin itse valtavaan Vortex Cube -esiintymään pelatessani perjantai-iltana. Esiintymä löytyi melko karulta planeetalta, jolla ei ollut lainkaan elämänmuotoja ja jopa kasveja vain vähänlaisesti. (Planeetta muistuttaa runsaasti sitä, joka näkyy alla olevalla videolla.)

Ensin löysin muutamia Vortex Cubeja erään luolan suulta, mutta pian paljastui, että läheiset luolastot olivat niitä pullollaan. Keräsin kuutioita kymmenittäin ja ansaitsin tunnissa 2,5 miljoonaa yksikköä. Tämän mahdollisti se, että kävelymatkan päässä oli Shelter, jossa pystyin myymään kuutiot eteenpäin matkaamatta välillä avaruusasemalle.

Valitettavaa oli se, että Vortex Cubejen grafiikat palasivat joka kerta maastoon, kun kävin niitä myymässä, ja aiemmin kerätyt kuutiot katosivat näkyvistä vasta kun kävelin aivan niiden lähelle. Tämä bugi hämäsi ja hidasti etsintöjä.

Jos yrität tehdä rahaa Vortex Cubeilla, tee näin:

  • Etsi planeetalta Shelter, jossa on myyntipaikka.
  • Etsi läheisyydestä luolia (sillä kuutioita esiintyy ilmeisesti lähinnä luolista).
  • Tyhjää exopukusi muista varusteista, jotta saat mahdollisimman monta kuutiota kuljetettua kerralla.
  • (Muista pitää huolta siitä, että Life Support -järjestelmääsi riittää polttoainetta!)

Lisää kuutioista löytyy alla olevalta videolta, sekä IGN:n oppaasta. Kuutiot ovat ilmeisesti tähän mennessä tehokkain tapa kerätä rahaa No Man’s Skyssa.

Lisää luettavaa