Kaikki tiet vievät paratiisiin! Rakastettu kaahailuklassikko ehostetaan nykyraudalle

20.02.2018

Liki kymmenen vuoden takainen klassikkokaahailu Burnout Paradise tuodaan fanien mieliksi nykyraudalle – vieläpä muodikkaasti ehostetussa kuosissa.

Remastered-nimellä kulkeva uusioversio on ehostettu niin aiempaa näyttävämmillä tekstuureilla kuin parannetulla ruudunpäivitykselläkin. Tehokonsolit Xbox One X ja PS4 Pro pyörittävät kokonaisuutta vieläpä täydellä 4K-tarkkuudella. Lisäksi mukaan on niputettu kaikki kahdeksan aiemmin julkaistua laajennusta Big Surf Island -lisäalueesta lähtien. Luonnollisesti myös verkkokahinat onnistuvat alkuperäispelin tapaan peräti kahdeksan pelaajan voimin.

Burnout-sarjan viimeiseksi isommaksi peliksi jäänyt kaahailu oli ilmestyessään liki 10 vuotta sitten niin kriitikoiden kuin pelaajienkin mieleen. Erityisesti näyttävä avoin maailma ja mainion letkeä tunnelma säväyttivät autopeleihin kyllästyneetkin virtuaalisuharit.

Noin 40 euron hintalapun saava Burnout Paradise Remastered julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle maaliskuun 16. päivä. Xbox Onella rullaavan EA Access -palvelun jäsenet vapautetaan paratiisiin jo viikkoa aiemmin, maaliskuun 9. päivänä. PC-pelaajat taas pääsevät klassikon pariin myöhemmin EA:n oman Origins-palvelun kautta.

Lisätietoja voi tutkailla Burnout Paradise Remasteredin kotisivuilta, täältä.

Lähde: Polygon

 

Lisää luettavaa