Kaahaile Turtle Beachin uudella VelocityOne Racella

Vroom!

27.02.2024

Turtle Beachin Velocity One Race on nyt saatavilla.

Xboxille ja Windows-tietokoneille suunniteltu ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä. Järjestelmä sisältää uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja.

VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja. “Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

VelocityOne Racessa on räätälöity K:Drive force feedback -moottori, joka antaa erittäin realistisen ja voimakkaan palautteen. Kuljettajien jaloissa on alumiinipolkimet ja Dynamic Brake Tek™ -jarrut, jotka simuloivat todentuntuisesti jarrutustehoa. Irrotettava, käsin ommeltu nahkainen ratti tarjoaa lisää realismia ja parempaa pitoa, kun taas Mag-Shift™ tarjoaa nopeat ja luotettavat vaihteenvaihdot. Lisäksi ratissa on kaksi magneettisilla Hall Effect -antureilla varustettua analogista paddlea, jotka mahdollistavat kytkimen ja käsijarrun tarkan hallinnan.

Turtle Beach VelocityOne Race maksaa 699,99 euroa.

Katso alta esittelyvideo.

Lisää luettavaa