K18 – Eurooppaankin tulossa olevan Yakuza 6:n poikkeuksellisen irstaassa minipelissä oikea aikuisviihdetähti

10.12.2016

Yakuza 6 on saanut Japanissa erinomaiset arvostelut. Nyt nähtävillä on yksi pelin monista minipeleistä. Aikuisviihteen rajoilla keikutaan, joten alle 18-vuotiaat älköön klikatko uutista auki.

Yakuza 6: The Song of Lifen alussa paljastetaan, että päähahmo Kazuma Kiryu on viettänyt kolme vuotta vankilassa. Vankilassa miehestä on ilmeisesti kuoriutunut melkoinen pervo.

Vanhan ajan Yakuzaa edustava Kazuma ei ole kovin taitava tietokoneiden kanssa, mutta hänen ystävänsä kutsuu hänet paikalliseen nettikahvilaan kokeilemaan ”seksikästä live chattia”. Kazuman ääninäytteli on kultaa, kun hän toteaa live chatin ”aivan mahtavaksi” ja sitten alkaa pervoilemaan täysillä.

Videossa noin 6:30 kohdalla alkava minipeli toimii niin, että hahmo nakuttelee viestejä sitä mukaa, kun pelaaja syöttää komentonsa oikein. Viesteistä löytyy muun muassa ”oppai oppai”, joka kääntyy suomeksi ”tissit, tissit!”.

Videolla keikistelee aito japanilainen aikuisviihdetähti ja malli Anri Okita. Täysin alastomaksi hän ei ainakaan videossa päädy, mutta kauas ei tästä jäädä.

On mielenkiintoista nähdä, miten Sega lokalisoi kohtauksen Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan, joihin peli saapuu harmillisesti vasta vuoden 2018 alussa.

Katso video alta, jos ikää riittää.

Lisää luettavaa