Joko nyt taas – Playstation 4:lle jälleen uusi japanilaisroolipeli, jollaisista Xbox-pelaajat voivat vain uneksia

14.03.2016

On yksi – ellei useampiakin – asioita, joissa Playstation 4 on ottanut erittäin vahvan niskalenkin Xbox Onesta. Sonyn konsolille nimittäin tulee jatkuvasti toinen toistaan kiinnostavamman näköisiä JRPG-pelejä, kun taas Xbox One -pelaajat saavat olla onnellisia, jos edes yksi kyseisen genren peli rantautuu Microsoftin koneelle.

Xbox Onen tuki Japanissa on kerrassaan onneton, kun taas Playstation 4 sen kuin myllyttää. Playstation-omistajat pääsevät tänä vuonna nauttimaan peräti neljästä eri JRPG:stä. Listalle kuuluvat Star Ocean: Integrity and Faithlessness, tänään julkistettu  I AM SETSUNA, Final Fantasy XV sekä Tales of Berseria. Näistä Final Fantasya on povattu jälkijunassa myös Xbox Onelle, mutta muu kolmikko jää PS4:n konsoliyksinoikeuspeleiksi.

Seuraavassa juuri julkaistu kuva tänään julkistetusta Square Enixin I AM SETSUNASTA, minkä lisäksi alla on myös uunituore traileri Tales of Berseriasta:

setsuna_11032016

Mahtaa tänä vuonna mennä PS4 kuin kuumille kiville, sillä onhan tämä nyt JRPG-peleistä pitäville Xbox One -pelaajille jo ihan Berseriasta.

Lisää luettavaa