Jenkkiräppäri hullaantui vanhaan Xbox 360 -peliin – twiitannut siitä pitkin viikkoa

Bob Bekian

Yksi päivän ehdottomista hellyyttävistä viihdeuutisista tulee tänään rapakon takaa – eikä kyseessä ole edes kissavideo. Tavallisena pelaajana tulee usein aliarvioitua sitä, kuinka laajalle rakas peliharrastuksemme onkaan levinnyt. Ei ainakaan heti tulisi mieleen, että yhdysvaltalainen pilvenpolttelustaankin tunnettu superstara voisi twiittailla läpi viikon siitä, kuinka kovasti hän haluaa nähdä jonkin vanhan pelin julkaistavan Xbox Onella taaksepäinyhteensopivuuden kautta.

Yksi maailman tunnetuimmista räp-artisteista, Snoop Dogg, on ilmeisesti suorastaan hullaantunut NCAA Football 2014 -peliin. Seuraavassa kasa Snoopin kuluvan viikon aikana lähettämiä anovia twiittejä pelin julkaisusta Xbox Onelle. Osassa twiiteistä Snoopilla on jenkkifutissarjan 2016-version kuvia, mutta siitä ei kannata hämääntyä. Snoopilla on Twitterissä peräti 12,6 miljoonaa seuraajaa.

Snoop Dogg sai viikolla myös positiivisen vastauksen Xboxin PR-mieheltä Major Nelsonilta, joka ilmeisesti pitää pelin julkaisua mahdollisena.