Jenkkien hypersuosittu urheilupeli leviää entistä vahvemmin Eurooppaan

03.07.2013

NBA 2K -korispelisarja on Amerikassa huippusuosittu. Jotain sarjan suosiosta kertoo jo se, että syksyllä ilmestyvän NBA 2K14 -pelin kantaan on saatu tämän hetken paras koripalloilija LeBron James. Koska koripallo on suurta sirkusta rapakon takana, rahaa on varmasti vaihtunut melkoiset määrät kansikuvanpoikaa hankittaessa.

Euroopassa NBA 2K -sarjalla on ollut aina oma, intohimoinen kannattajakuntansa. Nyt pelin julkaisija 2K Sports on ilmoittanut, että syksyn versiossa on mukana 14 eurooppalaista koripallojoukkuetta. Tämän avulla 2K Sports yrittää saada entistä useampia eurooppalaisia koripallon lumoihin.

Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuonna 2009 julkaistun NBA 10 -pelin, kun virtuaalikoriksesta löytyy eurooppalaisia sarjajoukkueita.

Mukana olevat eurooppalaiset joukkueet ovat Alba Berlin, FC Barcelona, Real Madrid, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milano, Montepaschi Siena, Fenerbahçe Ülker Istanbul, Anadolu Efes Istanbul, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens, Maccabi Electra Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, Unicaja Málaga ja Laboral Kutxa Vitoria.

Lisää luettavaa