JBL:n uutuuskuulokkeet muuttavat kaiken stereosisällön virtuaaliseksi tilaääneksi

Over-ear- ja on-ear.

05.09.2023

JBL on lanseeranut uudet JBL LIVE 770NC– ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet.

Kuulokkeissa on JBL:n True Adaptive Noise Canceling -melunvaimennus älykkäällä Smart Ambient -teknologialla. Ne sisältävät myös edistyneet personointimahdollisuudet, minkä ansiosta voi nauttia laadukkaasta JBL:n Signature Sound -äänestä kummassakin kuulokemallissa. Olipa valinta korvien päälle asettuva on-ear tai kokonaan korvat peittävä over-ear, LIVE-uutuuskuulokkeet tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia sekä mukavuutta koko päiväksi.

Vaikuttavasta JBL Signature Soundista kuulokkeissa vastaavat 40 mm dynaamiset elementit. JBL LIVE 770NC– ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet tarjoavat myös JBL Spatial Sound -tilaäänen langattomasti mistä tahansa stereosisällöstä. Musiikista voi ottaa kaiken irti striimaamalla korkealaatuista ääntä langattomasti Bluetooth 5.3 -yhteyden ja LE Audio -tuen (saatavilla myöhemmin ohjelmistopäivityksen kautta) avulla. HARMANin kehittyneellä Personi-Fi 2.0 -tekniikalla saa lisäksi luotua jokaiselle käyttäjälle oman räätälöidyn kuuntelukokemuksen.

JBL:n edistynyt True Adaptive ANC -teknologia hiljentää automaattisesti ympäristön häiriötekijät ja maksimoi äänenlaadun. Jos taas haluaa kuulla mitä ympärillä tapahtuu, Smart Ambient -ominaisuus terävöittää ympäristön ääniä. Kuulokkeiden kaksi mikrofonia takaavat täydellisen äänenlaadun myös puheluissa.

Kuulokkeissa on jopa 65 tunnin akkukesto. Viiden minuutin pikalatauksella saa 4 tuntia lisää soittoaikaa.

JBL LIVE 770NC– ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet tuovat merkittäviä teknologisia päivityksiä jo valmiiksi pidettyyn kuulokeperheeseen” sanoo Carsten Olesen, President of Consumer Audio HARMANilla. “JBL tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen elämäntyyliin, ja nämä uutuudet tuovat JBL:n viimeisimmän teknologian ja äänenlaadun sankakuulokkeisiin kilpailukykyiseen hintaan.”

JBL LIVE 770NC– ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet ovat saatavilla syyskuun lopulla mustana, valkoisena, sinisenä ja hiekanvärisenä hintaan 179,99 € ja 129,99 €. Kuulokkeiden pakkauksessa on käytetty FSC-sertifioitua paperia ja soijamustetta.

Lisätietoja JBL:n nettisivuilta.

JBL Live 670NC


JBL Live 770NC

Lisää luettavaa