JBL yhdistää musiikin voiman Robloxiin

Iloitse äänestä!

22.02.2024

JBL Land on uusi äänen ympärille rakennettu Roblox-maailma. Se kutsuu kaikkia pelaajia löytämään, tuottamaan ja juhlimaan omaa ’Ääntään’. JBL Land toivottaa niin Roblox-käyttäjät kuin JBL-fanit tervetulleiksi maailmaan, jossa musiikki, pelaaminen ja luovuus kohtaavat.

”Lanseeraamalla JBL Land -maailman Roblox-pelialustalle annamme yhteisöllemme työkalut digitaaliseen itseilmaisuun äänen avulla. Pelaajat voivat tutkia maailmaa, personoida avatar-hahmonsa ja lisäksi luoda oman ainutlaatuisen ääni-identiteettinsä”, kertoo Daniel Lee, JBL:n markkinointijohtaja, ”Kun ikoninen brändimme astuu Robloxin virtuaalimaailmaan, omaksumme uusia mahdollisuuksia toteuttaa brändikumppanuuksia ja tapahtumia sekä tuoda ne useampien ihmisten saataville. Olemme innoissamme, saadessamme astua Robloxin virtuaalimaailmaan ja kohdata uuden sukupolven audioystävät uusilla alustoilla.”

JBL Land on suunniteltu mukaansatempaavaksi tilaksi, jossa käyttäjät voivat pelata pelejä ja ansaita sekä löytää ’Soundbytes’ -ääniä. Nämä lyhyet ääniklipit voivat olla mitä tahansa reggaeton-rummutuksista koiran haukuntaan tai ikoniseen JBL ’Power-up’ -ääneen. Pelaajat voivat yhdistää ääniklippejä ja näin luoda omat ainutlaatuiset äänensä. Sen jälkeen pelaajat voivat lisätä äänensä ympäri pelimaailmaa sijoitettuihin jukeboxeihin, joista muut pelaajat voivat löytää ne ilokseen. Näin JBL Land -maailman ääniraita luodaan yhteisön voimalla, ja jukeboxit toimivat pieninä esiintymislavoina, joilla kaikki saavat nauttia hetkestään valokeilassa.

Maailmaan kuuluu myös virtuaalisten tuotteiden JBL-kauppa, jossa pelaajat voivat käyttää JBLZ- tai Robux-valuuttaansa eksklusiivisiin virtuaaliesineisiin, kuten kuulokkeisiin ja kannettaviin kaiuttimiin avatar-hahmolleen.

Lanseerausvaiheessa JBL Land tarjoaa kolme peliä, joista jokainen on suunniteltu tarjoamaan äänen voimaa esitteleviä, hauskoja ja osallistavia kokemuksia. Lisää sisältöä on suunniteltu julkaistavaksi JBL Land -maailman kasvaessa. Osana lanseerausta JBL on tehnyt Robuildsin kanssa lyhytelokuvan, joka on tuotettu kokonaan JBL Land -maailmassa ja vie katsojat ääniä täynnä olevaan seikkailuun.

JBL Land tulee myös järjestämään erityisiä Roblox-tapahtumia vuoden mittaan, mukaan lukien:

  • JBL Snow Party -peli
  • JBL Tomorrowland -tapahtuma
  • JBL Music Academy -tehtävä
  • JBL Land avasi ovensa 21. helmikuuta 2024. Valmistaudu pelaamaan, luomaan ja kohtaamaan musiikillisen vapauden maailmassa. Lisätietoja JBL Land -maailmasta ja tulevista tapahtumista saat täältä.

    Katso alta traileri.

    Lisää luettavaa