JBL julkaisi ainutlaatuisen Martin Garrix -kaiuttimen

JBL Flip 6 -kaiutin sai uuden kuosin.

16.10.2023

JBL:n ja Martin Garrixin yhteistyön tulos on täällä! Vuonna 2021 alkanut odotus on vihdoin ohi ja nyt JBL esittelee ylpeänä Martin Garrixin suunnitteleman erikoisversion kannettavasta JBL Flip 6 -kaiuttimesta.

550 grammaa painavan JBL Flip 6 -kaiuttimen (Bluetooth 5.1 / A2DP 1.3, AVRCP 1.6) erikoisversio juhlistaa sitä yhteyttä ja niitä unohtumattomia muistoja, joita Garrix on luonut JBL-lähettiläänä. Kaiutinta koristaa ainutlaatuinen kuviointi, joka perustuu Garrixin faneille merkitykselliseen ja tunnistettavaan “+x” -logoon.

JBL kertoo, että JBL Flip 6 Martin Garrix -versio ei pelkästään näytä hyvältä, vaan kaiuttimessa on myös JBL:n tunnetusti korkealaatuinen ääni. IP67-luokiteltu kaiutin kestää vettä ja pölyä, joten sen voi ottaa mukaan käytännössä mihin vain. 12 tunnin akunkesto riittää pitemmällekin reissulle.

Martin Garrix: ”JBL:n kanssa tekemäni yhteistyön ensimmäisestä päivästä lähtien fanit ovat toivoneet räätälöityä Garrix-tuotetta, joten olen todella ylpeä siitä, että se on vihdoin täällä. Tuote on yksi henkilökohtaisista JBL-suosikeistani, koska sen voi ottaa helposti mukaan ja nauttia omasta suosikkimusiikista missä tahansa. Räätälöimme kaiuttimen kuvioimalla sen joka puolelta rohkealla “+x”-logollani. Se on hienovarainen, mutta silti tunnistettava. Toivon, että kaikki pitävät kaiuttimesta yhtä paljon kuin minä!”

Erikoiskaiutin lanseerattiin virallisesti tänään 16. lokakuuta, samalla viikolla kuin Martin Garrixilla on kaksi esitystä Amsterdam Dance Eventissä (ADE). DJ:n tarttuvan energian ja musiikin inspiroimana JBL järjestää yhdessä Martin Garrixin ja STMPD RCRDS:n kanssa värikkään pop-up-kaupan, mistä fanit voivat ostaa JBL Flip 6 Martin Garrix -kaiuttimen ja muita tuotteita.

Lisätietoja 149,99 euron hintaisesta JBL Flip 6 Martin Garrix -kaiuttimesta voit lukea täältä.


Lisää luettavaa