Japanilaisesta animesta ja mangasta vaikutteensa ammentava kotimainen power metal -yhtye Everfrost julkaisi Pokémon-coverin

Komea versio!

22.09.2022

Japanilaisesta animesta ja mangasta vaikutteensa ammentava kotimainen power metal -yhtye Everfrost julkaisee marraskuun lopussa tunnetuista anime-tunnussävelmistä koostuvan Frostbites-cover-ep:n.

Juuri julkaistu kakkossingle on Pokémonin ensimmäisestä tuotantokaudesta tuttu Gotta Catch ‘Em All, joka oli bändille itsestään selvä valinta tulevalle pienjulkaisuille.

Basisti Roi Partanen kertoo Pokémon-tunnarin valinnasta seuraavaa:

”Lapsuutemme viikonloppu- ja arkiaamut eivät olisi olleet samanlaisia ilman tätä erinomaista ja eteenpäin katsovaa kappaletta. Pokémon on ollut tavalla tai toisella osa meidän jokaisen elämää: Jope halusi muodostaa parhaan mahdollisen tiimin Red/Blue-peleissä, Benjille sarja taas antoi iloa kouluun, Jooselle se avasi portit videopelien maailmaan ja Samuli sanoo Pokémonin olleen hänen koko lapsuutensa. Ja tulihan noita kortteja itsekin kerättyä ja pelattua. Sen lisäksi, että biisi on mieletön bängeri, sen viesti parhaansa tekemisestä kantaa luihin ja ytimiin. Meidän versiomme pysyy uskollisena alkuperäiselle käyttäen kuitenkin suomalaisen power metalin voimaa tarkoituksenamme tarjota ikimuistoinen nostalgiatrippi!”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa