Istahda Sithin syliin – Darth Vader -pelituoli nyt saatavilla

"Most impressive", sanoisi Vader.

10.06.2022

Noblechairs Hero Star Wars Darth Vader Edition -pelituoli tuo aimo annoksen Tähtien sotaa pelipöydän äärelle. Darth Vaderin haarniskaa mukaileva etupuoli ja hengityslaitetta muistuttava kuviointi eivät jätä epäselväksi mistä on kyse. PU-keinonahka sekä veluuriset elementit muistuttavat rintapanssaria. Lisäksi tuolin sivuilla olevat erikoisleveät ristikkäisen kuvion muodostavat tikkaukset ovat saaneet inspiraation haarniskan jalka- ja käsipanssareiden tekstuureista. Tuolin verhoilumateriaali on vettähylkivää ja hengittävää.

Takaosaa koristaa suurikokoinen kohokuvio, joka esittää Vaderin kypärää. Lisäksi takana on Star Wars -tekstilogo ja huomaamaton Noblechairs-brändäys.

HERO-mallisto on Noblechairsin ergonomisin vaihtoehto. Niiden maksimikantavuus on 150 kilogrammaa. HERO-pelituoleja saa myös Stormtrooper ja Boba Fett -versioina.

Noblechairs Hero Star Wars Darth Vader Edition on nyt myynnissä hintaan 489,90 euroa. Erikoispalveluna tuolin voi tilata Jimm’s PC-Storesta kotiin valmiiksi koottuna.

Lisää luettavaa