Insta360 X3:n ohjelmistopäivitys tekee laitteesta aiempaa monikäyttöisemmän

Parempaa kuvaa ja lisää toimintoja.

08.05.2023

Insta360 X3 -kameran uusi laiteohjelmisto on ladattavissa. Päivityksen jälkeen kamera kykenee entistä monipuolisempiin toimintoihin ja se antaa kuvaajalle aiempaa enemmän vapauksia niin kuvien kuin videoidenkin käsittelyyn.

Yksi merkittävimmistä uudistuksista on 72 ja 36 megapikselin PureShot-valokuvien laadun parantuminen. Laiteohjelmiston päivittämisen myötä kuvissa on vähemmän kohinaa ja vastaavasti entistä enemmän värikylläisyyttä. Erityisesti yökuvissa ero entiseen on merkittävä.

Tietokoneeseen liitettynä Insta360 X3 toimii nyt myös verkkokamerana. Näin onnistuu paitsi perinteinen kuvaaminen videopalavereissa, myös ainutlaatuinen 360 asteen kuvaus, jolloin isompikin joukko osallistujia voidaan mahduttaa mukaan yhdellä kameralla.

Uusi laiteohjelmisto tuo mukanaan myös uusia ominaisuuksia Insta360-sovelluksen käyttöön. Nyt kameran otoksia voidaan siirtää suoraan tietokoneelle entistä monipuolisemmin jatkokäsittelyä varten. Tämä mahdollistaa kuvatun materiaalin hyödyntämisen aiempaa paremmalla kuvanlaadulla.

Kamerapäivityksen esittelyvideon voit katsoa tästä:

Lisää luettavaa