Iloisia uutisia! Netflix saattaa tuoda erään harvinaisen rakastetun pelisarjan videomuotoon

Matkataanko Netflixissä pian Rapturen vedenalaiseen kaupunkiin?

15.02.2022

Tämä uutinen aiheuttanee sykähdyksiä useiden pelaajien sydänalassa. Gamingbible raportoi Supererogatory-nimisen Twitter-käyttäjän viestistä, jossa valpas tiedonhankkija kertoo havainneensa jotain huomattavan kiinnostavaa: Netflix saattaa olla työstämässä Bioshockin maailmaan sijoittuvaa elokuvaa tai sarjaa.

Näin voi päätellä siitä, että Yhdysvaltain tekijänoikeusviraston arkistoista löytyy asiakirja, jonka mukaan Netflix on lunastanut option tehdä Bioshock-sarjasta jonkinlainen dramatisoitu versio. Prosessi on ilmeisesti laitettu alulle jo vuonna 2020, mutta asiakirja on viimeistelty vasta 6.1.2022.

Kun kaikenlaisista pelilisensseistä on tehty viime aikoina runsaasti sarjoja ja elokuvia, ei ole ollenkaan mahdoton ajatus, että Bioshock päätyisi Netflixiin. Onhan sinne tulossa Sandman-adaptaatiokin, ja se on varmasti ollut tätä vaikeampi toteuttaa. Bioshockia yritettiin jo kertaalleen tuoda valkokankaille vuonna 2009, mutta silloin projekti kaatui ohjaajakandidaatti Gore Verbinskin ja elokuvastudion välisiin erimielisyyksiin.

Lisää luettavaa