Ihoklinikka valitsi itselleen vihonviimeisen mahdollisen logon – nyt on repeilyä aiheuttava moka

Haluaisitko sinä hoidattaa ihoasi tällä klinikalla?

Muuan Vietnamin pääkaupungissa Ho Chi Minh Cityssä sijaitseva ihonhoitoklinikka on valinnut logokseen kuvan, joka on pelaajille tuttu suositusta Resident Evilistä. Sama logo nimittäin löytyy zombeja ja muita hirviöitä maailmaan luoneelta pahansuovalta Umbrella Corporationilta.

Epäkuolleet eivät ehkä ole ensimmäinen asia, joita asiakkaat haluavat ajatella ihoaan hoidattaessaan. Toisaalta harva sellainen henkilö, joka ei ole nähnyt elokuvia tai pelejä, edes tunnistaa logoa. Meille muille nämä alla olevat kuvat ovat kuitenkin kuuluvaa huutonaurua aiheuttavia.

Jotenkin perversoituneilta nämä kuvat näyttävät, kun ottaa huomioon logo-asian.

Yllättäen myöskään firmalla itsellään ei ilmeisesti ollut mitään tietoa logojen päällekkäisyydestä. He nimittäin kirjoittivat asiasta Facebook-sivuilleen. Alla lyhyt lainaus pitkästä kirjoituksesta:

Olemme hyvin pahoillamme tästä tilanteesta ja työskentelemme firmassamme löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun nopeasti. Tiimimme on erikoistunut hoitamaan erilaisia ihotauteja, ja logon suunnitteleminen on kaukana erikoisalastamme. Sen teki ja ideoi kolmas osapuoli.

Firma näyttäisi lähinnä olevan pahoillaan mahdollisesta copyrightin loukkaamisesta.

 

Lisää luettavaa