Hyviä uutisia konsolipelaajille! – Fallout 4:n modit tulevat toimimaan myös konsoliversioissa, vain pieniä rajoituksia luvassa

Fallout 4 tukee modeja myös PS4:lle ja Xbox Onella.

Modit ovat voittopuolisesti PC-pelien ilmiö, mutta ainakin Fallout 4 tulee kulkemaan omia teitään. Kotaku tietää nimittäin kertoa, että pelin modit tulevat toimimaan myös pelin PlayStation 4 ja Xbox One -versioissa.

Tarkkoja tietoja modaamisen käytännöistä konsoleilla ei vielä ole tiedossa, mutta joitakuita rajoituksia on luvassa.

”Aivan kuten Skyrimissa, jotkut modit voivat hajottaa pelisi aika villisti, joten meillä on konsoleille muutamia turvajuttuja sitä varten. Mutta samaan aikaan annamme kyllä ihmisten hajottaa pelinsä,” kertoo pelin ohjaaja Todd Howard.

Modit tullaan jakelemaan Bethesda.netin kautta ja niihin tulevat pätemään samat säännöt kuin muuhunkin materiaaliin: Alastomuutta ja tekijänoikeuden alaista materiaalia ei sallita. Tämä on toki ikävä uutinen niille, jotka ovat innostuneita roolipelien alastomuusmodeista.

On kuitenkin hienoa, että myös konsolipelaajat pääsevät nauttimaan pelaajien luovasta hulluudesta. Fallout-pelien modaajayhteisö on jo vuosia julkaissut hienoja ja kekseliäitä modeja, joista osa tekee pelistä hienomman kokemuksen ja osa taas älytöntä sekoilua. Modaajamaailman levittäytyminen myös konsolipuolelle on erinomainen uutinen.

Fallout 4 julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 10. marraskuuta.

Lisää luettavaa