HyperX:n uudet vesijäähdytteiset Cloud H2O -kuulokkeet pitävät kuumankin pelaajan viileänä

Pelatessa roiskuu.

01.04.2023

Windows 11 -tietokoneissa toimivat vesijäähdytteiset HyperX Cloud H20 -pelikuulokkeet vievät pelimaratoonit nextille levelille.

Kolmemetrisellä USB-kaapelilla tietokoneeseen liitettävissä kuulokkeissa on nimittäin myös samanmittainen putki, jonka toinen pää asennetaan vedellä täytettyyn mukana tulevaan ämpäriin. (Huom: ilmainen ämpäri!)

Kuulokkeiden vesipehmusteiset korvatyynyt mittaavat pelaajan lämpötilaa ja tarvittaessa ne pursottavat lävitseen piristäviä kosteuspisaroita. Pehmusteiden sisällä virtaava vesi on koko ajan viileää USB-liitännästä virtansa ottavan kylmäkompressorin avustuksella.

Korvien viilennyksen lisäksi myös suusta pidetään huolta. Tarkan alkukalibroinnin jälkeen HyperX:n NGENUITY-sovellus nimittäin tunnistaa kun pelaajan ääni alkaa muuttumaan käheäksi tai karheaksi. Tällöin suuhun roiskautetaan lempeän varovainen, mutta kielen tehokkaasti kosteuttava vesisuihku. Mikrofoni tunnistaa myös ragequittaukset ja tilanteet joissa pelaaja karjuu yli viisi kirosanaa putkeen. Tällöin mikrofonista pöllähtää pelaajan naamalle sumupilvi.

HyperX Cloud H2O tulee markkinoille jos tulee. Hinta ei ole vielä näin aprillipäivänä tiedossa. Ihan oikeita luurijuttuja voit sen sijaan lukea täältä.

Lisää luettavaa